#Onnenonkija


Lauantaina kävin aamulla vaihtaa renkaat Koti ja Rengas -liikkeessä Pitäjänmäessä. Renkaiden vaihto meni nopsaa (ja siis tosiaan se on myös viikonloppuisin auki ja sen lisäksi hyvän junayhteyksien päässä). Renkaat vaihdettiin sukkelaan ja ilokseni huomasin että olivat vaihtanut myös mun violetit ventiilinkorkit talvirenkaista kesärenkaisiin. Vaihto maksoi 25e.

Vaihdon jälkeen kävin heittämässä äidin juna-asemalle koska auto oli jäänyt sinne.

Suuntasin sitten nokkan kohti keskustaan ja käytiin hakee varatut liput ja suunnattiin niinkin terveelliseen paikkaan syömään kuin Hese. Ja ottaen huomioon että olen laihdutus kuurilla. Oon vaan jo jonkun aikaa kuolannu mäkki ruokaa...

Leffa oli ihan hyvä. Kattoisin sen mielellään uudestaankin vaikka mun mielipide suomalaisista näyttelijöistä ei tän myötä muuttunutkaan, ei tää ollu pahimmasta päästä. En osaa sanoa mikä leffassa mätti. Sen sijaan Episodin arvostelun voit lukea täältä! Olen Episodin kanssa oikeastaan aikalailla samoilla linjoilla.

Koska ei huvittanut lähteä vielä kotiin, lähettiin kävelemään Manskua pitkin ruskeasuolle, koukattiin mäkkäristä jätskit ja käveltiin auringonlaskussa ruskeasuolle josta sitten otettiin molemmat omat bussimme kotiin.

Sunnuntaina oikeastaan vain löhösin ja maanantaina sitten töitä ja käytiin kaverin kanssa lenkillä. Yllättäen maanantai meni oikeastaan aika hyvällä fiiliksillä ennen lenkkiäkin. Ehkä ulkoilu ihan oikeasti auttaa. Lisään tiputusvalikkoon Sport Tracer linkin mun profiiliin tai painonpudostus sivut, ja pääsee näkemään millasia lenkkejä teen. Mikäli muistan trackin käynnistää. Profiili on siis täällä!  Tällähetkellä paino ei ole pudonnut ollenkaan. Yritän tsempata. Tarkoitus olisi vappuun mennessä siivota ja vappuna vielä syödä donitsit ja tippalevät ja josko sitten?

Mikäli päivät menee jatkossa yhtä hyvin kuin maanantaina... 

2 kommenttia

 1. Upea ulkoasu sulla! :)
  Oon ite kans miettinyt, että pitäisikö käydä katsomassa tuo leffa, oliko lipun arvoinen? Ja tsemppiä laihdutuskuurin kanssa, omani on tällä hetkellä hieman jäissä laiskuuden vuoksi... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) leffa oli kyllä paikoin hyvä ja voisin kuvitella kattovinani sen uudelleenkin. 13en leffalippuun nähden vähän kirpaisee mutta menkööt. Jos sen ostaa itselleen niin siinäkin ajan mittaan säästyy rahaa, tai sitten vuokrata. 13e on lipusta muutenkin paljon. Mutta ei kyllä yhtään kaduta että sen pulitin leffan. Huonompiakin suomi-leffoja nähnyt, vaikka ei tässäkään kaikki ollut ihan kohdillaan.
   Itselläkin laihdutus nyt on tökkiny. Sokerista vaikea päästä eroon ja liikunta jääny vähälle koska pitäisi siivota mutta lopulta en ole saanu aikaseksi siivota enkä käymään lenkillä. Hyötysuhde 0

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.