Viikonlopun mietinnät!

Mulla kävi semmonen tenkkapoo ulkosen kovalevyn kanssa, että levyä ei näy koneella. Siellä on siis sekä kaikki vanhojen reissujen kuvia vuodelta 2004 lähtien (tai ainakin muutama käyttökelvoton Floridan kuva), ja myös nuo edellisen reissun kuvat Riiasta. Käyn ensin ostaa uuden johdon siihen ja jos se ei auta, on mun varmaan otettava härkää sarvista pyytää Deittiä korjaamaan se. Siinätapauksessa mun vaan pitäisi pitäisi yrittää rohkaistua ja uskaltautua näkemään sitä. Mutta jos kovalevyn korjaamiselle ei muuta vaihtoehtoa ole, niin kai se on pakko. Toki hän selitti jostain uusista kuoresta ja jos sisällä olevan levyn laittaa pöytäköneeseen (itselläni ei kyllä pöytäkonetta ole) mutta en minä osaisi tota itse tehä.


Selena Gomez on tulossa lokakuussa helsinkiin keikalle ja itse vain niin haluaisin sitä mennä katsomaan, mutta parin kaverin kaverivalikoimasta ei hirveästi löydy seuraa. Yksin sinne on tylsä mennä, mutta kaduttaako jos en mene? Uskoisin kyllä, että liput voisi saada suht helposti myytyä sitten. 

Törmäsin 50 state puzzle -blogissa mainintaan "Nuorten aikuisten Amerikka -verkosto NAME"en, ja rupesin pohtimaan, että 1. uskaltaisinko lähteä tapahtumiin yksin? 2. voisiko sieltä oikeasti saada uusia tuttavuuksia? Siis enemmänkin kuin tapahtuman aikana. 3. löytyisiköhän sieltä hyvää matkaseuraa?

Mikäli vappuna sataa (mitä ilkeänä ihmisenä vähän toivon.) voisin hyvällä omalla tunnolla olla kotona, katsoa leffaa ja syödä. Voisi ehkä keittää perunat ja syödä jotain "grillattavaa" mitä nyt uunilla ja hellalla pystyy tekemään...

Olin keittiössä taas niin uuno, että keitto unohtu hellalle ja paloi pohjaan. Pakko sitä on ainakin osa syödä pois, mutta kun kauhalla kokeilee, on siellä perunat ja porkkanat palanu pohjaan. Olenkin enemmin leipuri kuin kokki.

Eli arki pyörii lähinnä töiden ja yrityksenä siivota kämppää. Sain toki talvirenkaat kellariin (joku oli muuten varastanut yhden malesiasta ostetun violetin ventiili korkin. 3 muuta oli tallella. Miksi?), pari pussia roskia roskikseen, mitäköhän muuta? Twilight -leffaputki. 

Kumpa saisin kovalevyn pian toimimaan, niin pääsen tekemään seuraavaa Riian postausta.

1 kommentti

  1. Mulla on kans tuo keikkaongelma. Kuuntelen suhteellisen raskasta metallia, ja eipä kaveripiiristä kovinkaan montaa sellaista löydy (lue: pikkuveli vain). Siinäpä sitten keikalle yksinään :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.