Blogin tenkkapoo!

Mulla kävi semmonen hassu pieni juttu, että ensinäkin ulkoista kovalevyä ei näy koneella, ja kaikki riian kuvat ovat siellä. 

Eilen mulla tuli myös mun hiiri käsi kipeeks, ja wikipedia googlailulla mulle olisi tullut Hiirikäsi! Oikeaa kättä särkee vähän olkapäähän asti ja välillä esimerkiksi jos kädet on ylhäällä ja pikkuisen muutan ranteen asentoa, tulee ikävä kipu, niinkuin käsi olisi mukamas väärässä asennossa. 

Lauantaina ostamaan kovalevyyn uus johto, ja toivottavasti voin sitten jo ruveta tekemään seuraavaa riikan postausta. Sitä ennen tulee kyllä vielä viinimaistajais postaus joka on vielä kesken.

Tilasin CDON.COMista modernin perheen kaudet 2-6 (1 mulla on ennestään) katotaan josko niitä tai nälkäpelejä katsoisi vapun.

Mä rakastan alla olevaa kuvaa. Hyland osaa vaan olla niin nätti. Siis oikeasti nätti, eikä pelkästään Hayley nätti. Tässä näyttää enemmän itseltään Sarah Hylandilta, kuin roolihahmoltaan Hayleylta. Jakso, missä Hayley kertoo pitävänsä blogia ja saaneensa vaatteita esiteltäväks, toivoo vaan että itsekkin blogi etene. Ja eiköhän se pikkuhiljaa rupea nousemaan pinnalle. 

Mutta toivotaan että saadaan kovalevy kuntoon, käsi kuntoon sekä jaksamista olla koneella vielä töiden jälkeen ja naputtaa blogia. 

Saatte siis vähän aikaa vielä odotella.


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.