Vapun Tenkkapoo!

Vapun suunnitelmat meni hiemaan perseelleen sillä "joku" yliopistolta oli että koe tulee olemaan 2.5. Ihan oikeasti? Yliopisto? Eikö vappu ole nimennomaan Yliopisto-opiskelijoiden YO:laisten juhla? (Kyllä, kismittää olla amis) Joten kaverin on tarkoitus sitten lukea se vappu päivä.

Mä oon yllättyny, vaikka toki harmittaa ja vappu on suosikki juhlani, en kuitenkaan tavallaan ottanut sitä niin raskaasti kuin alun perin ajattelin. Välillä tulee hetkiä että "en voi olla yksin vappuna", mutta en siltikään vaipunut siihen tajuttomaan väsymykseen mikä on viimeaikoina tullut kun suunnitelmat muuttuu tai peruuntuu. Pelkään silti edelleen että vapun lähestyessä, se rupee ahdistaa enemmän ja saan itku-väsy-raivareita.

Olisi toki yksi vaihtoehto. Mikä ei mennyt viimekerralla ihan putkeen.

Nimittäin treffit!

Olin erään kanssa ekoilla treffeillä melkein vuosi sitten, mistä pikasesti blogissa mainitsinkin!
Ollaan siis edelleen juteltu, mutta ei olla tuon jälkeen livenä nähty. Miksi ei sitten?

Noh, jo tuolla edellisellä kerralla oma oloni ei ollut kovin hyvä ja halusin sieltä vain äkkiä pois (keskeltä lahtea on vähän vaikea karata ja samalla opin että treffeile 2h suppi aika on hieman liikaa jos ne eivät sujukkaan) 

Niin,noh, kyllähän ne treffit periaatteessa sujuivat. Mitä nyt yritin hillitä kamalaa oloa keskittymällä SUP:ailuun. Heti kun päästiin maihin, kysyi että haluanko kyydin kotiin. Valehtelin (anteeksi!) että mulla on asioita keskustassa (ensin ajattelin jos deitti jättää auton jonnekkin keskustaan niin minä menen bussilla kotiin. Jättikin Eläintarhan suunnalle, joten suunnitelmat muttuui ja meninkin junalla). Sanoin sitten pikaset heipat ja lähdin menee.

Tylyä, tiedän. Vaikka olenkin (noh, tasan yksillä) treffeillä/netti treffeillä, ei se siltikään mitenkään hirveästi houkuta ja arastelen aika paljon silti edelleen lähteä toisille. Luulin toisen kerran olevan helpompi, mutta se että edellisellä kerralla koko tuon ajan olo oli aika kamala, ei mitenkään vahvista halua jatkossakaan lähteä netti treffeille.

Toisaalta, en käy oikeastaan ulkona baarissa tai missään tai hyvä jos nykyään edes kavereita tapaan, joten jääkö jäljelle muu kuin netti?

Mietin välillä vakavissani deitin näkemistä, mutta aika nopeasti rupean panikoimaan ja totean että "ei onnistu".

Viimenen suunnitelma vapuksi olisi pitää kotona sitten leffa maratooni. En ole vieläkään katsonu Matkijanärhi osa 2:sta sen jälkeen kun kävin katsomassa Ennakkonäytöksen, vaikka DVD:n jo ostinkin. Joten josko sen, tai twilightit katsoisi putkeen.

2 kommenttia

  1. Meille on useasti nakattu tentti 2.5...siis kuka helvetti sen silloin haluaisi tehdä? :D Kiva mennä vielä pikkudarroissa vääntämään tenttiä ;) Mutta siis nykyään ei tosin olisi ongelma, ko enhän mä juo..tuskin koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverinikaan ei juo, mutta ihan kiva että joutuu lukemaan koko viikonlopun, eikä ittelläni ole mitään varasuunnitelmaa. Ei kai auta muu kuin itsekseen mättää niitä tippaleipiä. Tai josko saisi blogia tehtyä, mikäli saan kovalevyn toimimaan ja kuvat sieltä.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.