Pysy kaukana lapsista!

Niin pysy kaukana lapsista (jos mahdollista) jos on juuri ollut kipeenä.
Mähän en juurikaan oo ollu ikinä kipeä (viimeaikoina tosin lisääntynyt) enkä ehkä osaa varoa samalla tavalla.
Mun piti vaan viedä tuliaiset siskolle ja lapsille ja lähteä sitten mutta miten ihania kullannuppuja jotka tulee ilosena ovelle vastaan, voi kääntää heti selkänsä? Päädyin sitten leikkimään ja halailemaan näitä nuppusia (kyllä, unohdin että jimi oli ollut kipeänä. Molemmat olivat vaan niin pirteinä)

Perjantaina sain karvasen yökylä vieraan kun Eppu tuli käymään. Sisko taas sai oman koiransa yhdeksi yöksi yökylään. Luna on ollut äidin luona hermolomalla ja se on ilmeisesti tepsinyt eikä enään uikuttanut kun lapset huusivat. Katsotaan ottaako sisko lunan milloin takaisin.

Lauantaina oli tarkotus viedä molemmat koirat äidille ja sitte takas kotiin siivoomaan. Suunnitelmat vähän muuttu. Siskon mies ja vanhimmat lapset lähti korjaa autoa ja sitten minä,  2 koiraa (yksi sheltti ja yksi lapinkoiran ja kultasennoutajan risteytys), sisko sekä vauva ahtauduttiin mun pieneen UP!:iin. Eppu parka taisi joutua tyytymään olemaan takapenkin jalkotilassa. Mentiin viemään koirat äidille, syötiin siellä ja sitten mentiin Kaareen ostoksille (on muuten ihan hyvä että ajan aina ylätasanteelle. Heti kun joudun parkkihalliin, unohtuu väistämissäännöt ja se mihin suuntaan pitää ajaa). En ollu varautunu kauppareissuun (onneksi oli sentään pankkikortti kuitenki mukana) ja menin sitte kauppaan verkkarit ja huppari päällä (niin ja vapaapäivä niin jäi rintsikatkin laittamatta. Mitä sitä turhaan vapaapäivänä laittaa mitään epämukavaa päälle?

Sisko, mies ja lapset lähti maanantai-iltana Singaporen kautta Kuala Lumpuriin. Isäni ei olekkaan nähnyt uusinta tulokasta vielä ollenkaan ja muutenkin Iidan ja Jimin oppimiset ovat jääneet Facebookin varaan.

Sillä aikaa kun ne auliisi (oli kuulemma 11h lento mennyt hyvin ja lapset nukkuivat n:7-8h) lensivät parempaan paikkaan, itse makasin klo 4 asti yöllä vessan lattialla (nyt sitten paikat ihan jumissa). Olin sitten sekä tiistain että keskiviikon pois töistä. Ruokakaan ei ainakaan keskiviikkona ihan täysin maistunut. Söin puoli lautasellista pastaa.

Katsotaan miten torstai sujuu ja perjantaina pitäisi olla työpaikan keilaus ilta (tällähetkellä ei kyllä ehkä enään huvittais, mutta se on maksettu ja olen sinne ilmottautunut. Ja voi olla että siitä tulee ihan hauskaakin. Ehkä?)

Tämän vuoksi myös liikunta muuten siirtyy viikonloppuun ja ensi-viikolle. Kesärenkaatkin pitäisi käydä vaihdattamassa.

Että sillai se viikko on alkanut. Sain toki paljon tekstiä väsättyy Riikan reissusta mutta pikkusen sitä saa vielä ootella. Kuviakin ehkä kuitenki lisää muokata, enkä ole kaverin kuvia vielä saanut (ongelmia kuvien paljouden ja koon kanssa)

Näihin tunnelmiin!

2 kommenttia

  1. Voi ei, näinhän se on.. Söpöjä lapsia on vaikea joskus vastustaa :) Ainakin jos ne ei oo omia :) Paranemisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä on joskus vaikea vastustaa :D Kukapa ei tykkäisi siitä kun sut otetaan ilolla vastaan :) Ja ketkä olisikaan aidompia kuin pikku lapset.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.