Kevätillan SUP-retki!

Suvisaaristo

Näin maanantaina Kaukokaipuu -blogin facebook sivuilla ilmotuksen, että TwentyKnotsin tiistai-illan Suvisaaristo SUP-retkeen mahtuu vielä. Tiesin että en saa kaveria mukaan mutta kysyin silti. Mietin sitten koko päivän, että ilmottaudunko ja lähenkö sinne yksin, vai jätänkö menemättä.  Joutuisin lähtemään töistä aikasin, saatan eksyä matkalla, olen vasta klo 10 aikaan illala kotona...
Lopulta päätin sinne lähteä ilman kaveria ja kivaa oli! Reitin näät mun SportTraceristani.

7,40km lenkki, otti kyllä todella voimille ja lopussa oli vielä kova vastatuuli, enkä meinannut päästä eteen päin. Viimeset muutama satametriä olin jo ihan varma, että en pääse takaisin rantaan. Muut kyllä suppaili aika reippaasti, ja itse jäin vähän jälkeen. Lähtisin kyllä uudestaan ja tavallaan vahvisti sitä, että oma lauta olisi kiva, ja että tuollaisen saman tyyppisen reitin voisi tehä, vähän joustavammalla aikataululla ja omaan tahtiin. Suppailu vaan on jotain niin kivaa! Kuntokin kasvaa suppailussa varmaan paremmin kuin kävelyllä, ja edellinen kävelylenkki tuntui vähän pakkopullalta! Kyllä tätä tekis paljon mielummin. Plussaa olis jos asuisi veden äärellä.


Sää oli hyvä eikä ainakaan itselleni tullut kylmä muuten kuin hieman jaloista, koska eihän varpaat mitään suppailessa tee. Suosittelen kyllä lähtemään SUP:pi retkille.

Suurinosa ainakin taisi tuntea sieltä ainakin jonkun, mutta eipä se oikeastaan haitannut. Ohjaajat olivat todella kivoja ja jaksoivat katsoa että minäkin viimesenä pääsen hitaasti mutta varmasti perille.




Tässä hyvä esimerkki siitä, miksi minun pokkarin vesisuoja pussi on huono, kun zoomi kolon reunat ovat kokonaan mustat. Mikäli olisi samanlainen kuin kaverillani,  saisi paljon parempia kuvia. Pitäisikö ostaa uusi? Samoi puhelimen vesisuoja pussi? Niin välttäisi ehkä kokonaan pinkit reunat. 
Tällä oli kyllä hyvä aloittaa kesä, ja ehkä tästä ei tulekkaan kovin tylsä, vaan saan hommattua kaikkea kivaa tekemistä.

Yksin olisi kyllä aika kamalaa mennä merelle suppaa, koska siinä jos ite joutuu vähän ongelmiin, eikä pääse eteenpäin. Pari kertaa hirvitti että ajaudun kivikkoon.
Meidän suppi matka alkoi Svinön uimarannalta.




4 kommenttia

 1. En ole koskaan käynyt suppailemassa, mutta jos vaikka tänä kesänä! Olen varmaan aika toivoton :DDDD siellä vedessä varmaan kellun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa mennä! Jos haluut seuraa, ni voin tulla seuraks. Ei ehkä ihan heti minnekkään retkelle mut muuten vaan kokeilee :) en oo perehtyny miten espoossa on noita paikkoja, mut helsingissä tiedän 2-3 paikkaa. Ite kävin viimekesänä tölöönlahdella.

   Poista
 2. Suppailu on muuten niiiin kivaa! Ihan mahtavaa, että lähdit reippaasti ilman kaveria. Hyvä treeni puolivahingossa :)
  Ps. Kiitos kun vinkkasit meidän tuoreimman podcastin haasteesta! Tuli vedettyä sinne väärä raita :D Ei ollut tarkoitus puuduttaa kuulijoita meidän aloitusjorinoilla, vaikka se koomista kuultavaa toki saattoi olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa päästä mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla juttuja itsekseenkin. Podcastin jorinat vaan piristi harmaata työpäivää :D

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.