Pakko-ostoksia ja herätyksiä!

Kyllä, olen urpo mitä tulee fiksujen otsikoiden keksimiseen. Joku "otsikko generaattori" olisi kiva joka analysoi blogitekstin ja sen perusteella kone keksii jokun fiksun ja hauskan otsikon.

Niin, ja unohdin aivan mainita että edellinen postaus oli 300 postaus. +/-10. on tullut poisteltua joitakin postauksia mm postaus missä oli pelkkiä kuvia, jota ei enään edes näkynyt. Lisäksi pyrin blogien yhdistämisen jälkeen poistamaan tupla postaukset.

Noh, mutta asiaan.

Kävin kaupungilla tarkoituksenani käydä hakemassa FB kirpparilta osetut CSI-DVD:t, ostaa uus yömekko, kimono,shortsit ja ehkäpä tyhjiä matkapulloja reissuja varten. Listalta ostin vain shortsit. Yllättäen S-koon shortsit olivat venyvää mallia, joten mahtui myös näin lihoneelle kropalle. Oli pakko ostaa shortsit, kun alaosat rupeaa loppumaan lihomisen takia, enkä haluaisi ostaa uusia kun on tarkoitus muutenkin laihduttaa. Oltiin sovittu kirppis myyjän kanssa treffit Stocalle klo 11. Oli Pride lauantai. Lähdin niin että kerkeän 10.25 junaan, ja olisin 10.50 stockalla. Juna oli myöhässä ja laitoin siitä viestiä. Juna myöhästyi lisää ja lisää, ja päivitn myyjälle tietoja millon ehkä olisin perillä. Lopulta juna tuli sitten 10.50, joten myöhästyin melkein puolituntia. Myyjä oli kiva ja kiitti siitä että ilmoitin väliaikatietoja. Myyjällä oli mun lisäksi 2 muuta myyntikeikkaa joista toinen eksyi ja toinen ei edes tullut paikalle. Piristi mieltä, kun edes joku arvostaa sitä, että ilmotetaan mahdollisimman ajoissa, mikä myöhästyy. Ilmoitin mitä aseman laiturilla näytti, jo ennenkun meidän sopima aika edes oli. Ei niin että on myöhässä, hyppää junasta ulos, ja sitten vasta soittaa että "sori oon myöhässä mutta nyt enään 5 minuuttia) Eli heti kun tiedät myöhästyväsi, kerro siitä toiselle osapuolelle, ja arvio millon olet perillä. Jos et tiedä, ilmoita vaikka sitten kun olet päässyt matkaan. Tällätavoin toinen voi käydä vaikka vessassa, kahvilla tai kiertelemässä kauppoja sillä aikaa kun olet tulossa.



Se mitä mun ei pitänyt ostaa, mutta mitä ostin koska sain kivan tarjouksen. Permier by Dead Sea Aromatic Salt Scrub!

Mulle oon useampaan kertaan yritetty tuotetta myydä (tämä + alla oleva kosteusvoidetta) mutta se on kaatunut aina siihen, kun yhteishinta nousee sataseen. Olen aina tykännyt tästä ja siitä saa ihanan pehmeän ihon, mutta en ole kokenut sitä tarpeelliseksi niin hinnakkaasta tuotteesta. 

Kuolleen meren suolakiteissä on erilaisia öljyjä ja mineraaleja sekä toimii puhdistusaineena joka poistaa kuollutta ihoa ja iholle sulaneet kiteet  antavat iholle tarvittavia öljyjä ja mineraaleja. Tuote maksoi muistaakseni 50e.



Premierin Herbal Aromatic Body Butteria käytetään suola kuorinnan jälkeen, joten Body Butter imeytyy ihoon paremmin kuorinnan jälkeen. Myös Butter sisältää kuolleen meren hyvä mineraaleja. Hintaa tuotteella oli muistaakseni 45e.

Syy miksi tämän nyt hankin oli se, että myyjä kertoi nämä auttavan kuivaan ja atooppiseen ihoon, sekä psoriin, mikä on ehkäpä ollut itsellä viimeaikoina aiheuttanut pientä riesaa, ja toki toivon että tämä auttaa. Olin ostamassa aluksi vain tuota suolapurkkia, että kuorin ihon, ja laitan sitten helosania psori kohtiin. Kun nuo kaksi purkkia ostaa, saa siihen kaupan päälle jotain muitaki näytepakkauksia. Itse en saanut mutta se ei haittaa, koska myyjä tarjosi että saan body butterin puoleen hintaan. Yhteishinnaksi tuli 95e->n:75e. Purnukat on riittoisia, eikä kumpaakaan tarvitse paljoa laittaa.


Oletteko kokeilleet kuolleen meren tuotteita? Onko niillä ollut jotain vaikutusta?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.