Snappia ja tulevia suunnitelmia!Oon nukkunu jonkun aikaa hieman levottomasti ja oon heräilly yöllä ja ollut todella väsynyt. Lopulta olin yhtenä päivänä (kuvat) todella väsynyt. Mennyt kymmeneltä nukkumaan, herännyt neljältä ja pohdin että nukunko vielä tunnin, vai lähdenkö aikasemmin töihin. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Siistit vaatteet piristävät ja samoin meikkaaminen. Meikata en jaksanut ja siistejä vaatteita viileään sadepäiviin (ei sitten lopulta juuri satanukkaan kuin vasta illalla) ei edes mahtunut päälle kuin nuo harmaat housut, jotka hoikalla läyttää tyylikkäältä, mutta näin pullukalla lähinnä laiskalta ja epäsiistiltä, joten väsymys oli ultimaattinen.

Aamuinen ilma oli ihana ja junassa ja asemalla ihanan vähän ihmisiä kun lähdin yhtä junaa (30min) aikasemmin ja olin 6.15 töissä. Ulkona matkalla piristykin, mutta töihin huonoon ilmaan joutuessa kaikki se ulkoilman pirteys oli poissa.  Yksi pomokin kahvihuoneessa totesi että "sara näyttää aika väsyneeltä" Juu pikkusen.

Isäni tuli keskiviikkona suomeen ja käytiin mummulla ja vaarilla syömässä. Ja arvatkaa mitä? Varattin samalla mulle + 3 kaverille vihdoin se Tukholman risteily! Lähtö olisi lauantaina 20.8 ja paluu maanantaina. Pitää sitten vielä kysyä pomolta maanataita vapaaksi, mutta eiköhän se järjesty. Jeii!! Pikku loma! Onkin tervetullutta! 

Nyt saa laittaa vinkkejä tukholmaan! Ainakin ABBA museossa on pakko käydä, mutta muuten on auki mitä tehdään ja missä syödään. Olen ollut tukholmassa viimeksi varmaan 10w, eli 12 vuotta sitten enkä muista sieltä muuta kuin Junibackenin. Mikä oli ihan kiva paikka.

Viikonlopusta ei ole tietoa. Varmaan isän kanssa jotain ja yksi bloggaaja järjestää pienen miitingin painon pudotukseen liittyen ja itse haluisin mennä, mutta tosiaan jos olen isän kanssa sillon tai enkä ole varma miten sinne edes pääsisin ilman autoa. Tarjottu on kyytiä, mikä on tietenkin todella ihanaa mutta oleellisin varmaan se mitä isän kanssa teen, että kerkeenkö.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.