Pientä hajamielisyyttä!

Oon taas ollu viimeaikoina hajamielinen enkä ihan ajantasalla. Luulin yhtenä perjantaina että että on maanantai. Olin yhtä väsynyt kuin yleensä maanantaisin olen. Lauantaina luulin että on sunnuntai, koska siivosin. En saa ikinä lauantaisin siivottua, kuin vasta sunnuntaita pääsee alkuun enkä ikinä loppuun, joten viikonloppu saisi olla päivän pidempi. Mutta nyt tosiaan onnistuin alottamaan jo lauantaina (minkä takia mun pasmat oli sekasin). Käytiin Marian kanssa katsomassa Bad Moms ennakkoon, ja mun piti sille samalla siirtää Riian kuvat tikulle mutta koska olin illan siskon ja lasten kanssa joten unohdin! Sen jälkeisenä aamuna nälkäsenä lähdin kävelee juna-asemalle, mielessäni töissä odottava aamupala leipä. Honasin laiturille kävellessä että saatana unohdinpankkikortin kotiin. Pakkohan se oli käydä hakemassa kun kaupungille kerran menossa.

Tarttisin lomaa!

huoh!

2 kommenttia

  1. Mä voisin kans vastaanottaa loman, paitsi töissä on kivaa :D Huolestuttaa ehkä hieman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans mun työstä, mutta silti töissä tuntuu että puhti rupee hiipumaan. Pari pidennettyä viikonloppu reissua tiedossa, mutta pidempi sitten vasta talvella. Syksyllä vois ehkä ottaa pidennetyn koti-viikonlopun ja kattoo vaikka kaikki potterit putkeen.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.