#Painonpudotus 3.7.2016


Paino itsessään ei ole vielä pudonnut, mutta liikunnan suhteen olen silti parempaan päin. Yllä olevat SportTracerin tiedot ovat päiviältä 2.7, 3.7 ja 29.6 päivä eli liikuntaa on selkeesti lisätty. Tuon lisäksi kävelen vielä työmatkalla pasilan asemalta alppilaan, josta kerääntyy yhteen suuntaan 2 000-3 000 askelta. Työmatkat + lenkit ovat tuoneet askelia yhteensä 13 000, kun aikaisemmin oli hyvä jos sain edes 3 000 askelta kokoon.  Vaikka vielä ei ole painoa pudonnut, uskoisin jos nyt joka arkipäivä + yhtenä päivänä viikonloppuna (tai miksi ei vaikka joka päivä) kävisi lenkillä, se paino alkaa varmaan pikkuhiljaa tippumaan. Toki riippuen siitä, minkä verran syön, mutta jospa pyrin pitämään syömisen pienenä. Toivossa on hyvä elää. Ensi viikolla liikunta kuitenkin jäänee ehkä takaa-alalle, kun isäni tulee keskiviikkona suomeen ja nähään sitten viikon verran luultavasti aika tiheään. Edelleen toivon, että saisin kahdessa kuukaudessa pudotettua 10 kiloa. Onko se mahdollista?

3 kommenttia

 1. Mun pitäis aloittaa tää sama projekti, joten olipa kiinnostavaa lukea, että sullakin on tällainen projekti käynnissä. Tuo kävelyn lisääminen on mullakin suunnitelmissa. Vielä pitäis päästä alkuun! :D

  Tulin myös sanomaan, että huomasin kauhukseni, että mulla oli jäänyt vastaamatta yhden postauksen kaikkiin kommentteihin. Kirjoittelin sulle pidemmästi, joten tsekkaa täältä: http://www.rantapallo.fi/50statepuzzle/2016/06/10/huomenna-new-york-liebster-haaste/#comments

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä vilkasemassa mitä oot vastannu. :)

   Joo itse (epätoivoisesti) yritän parantaa kuntoa ja saamaan vanhat vaatteet takaisin päälle. Harmittaa tosin se, että en alottanut tätä heti keväällä. Olisi ollut koko kesä aikaa mutta toivottavasti onnistun vielä. Tällä liikunta tahdilla ei kyllä ainakaan huonommaksi voi enään mennä.

   Poista
 2. Mun kans piti aloittaa kuntoprojekti sillä "kesäkuntoon"-tyylillä. Mutta oikeesti pääasia että joskus aloittaa :) Sulla on selvästi hyvä draivi päällä, joten varmasti onnistut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.