Juhannus 2016!
Mun juhannus meni päällisin puolin ihan hyvillä fiiliksin. Ruuaksi tein uusiaperunoita ja lohta, sekä poikkeuksellisesti salaattia. Jälkkäriksi tein mustikkapiirakan mun minivuokaan, jossa siis puolitin reseptin. Eli sopivan pieni näin yhdelle ihmiselle. Ja kotona siis hillusin.

Kävin keskiviikkona heivaamassa parvekkeelta vanhat patjat kaatopaikalle ja kävin siinä samalla Kaaressa ostamassa tavaroita. Kuvassa ei näy läheskään kaikkia. Eväsrasia, Sinin mattotamppa, hillo mukeja, pari eteisen mattoa, pari leffaa. Noin muunmuassa. Ruokaostokset tein torstaina ruokkiksella. Mojitoja piti testaa tehä ja ostin minttuakin sitä varten, mutta empä tehny. 


Luin parvekkeella kirjaa, kirjotin blogia ja sainkin Riian postauksen vihdoin ulos (parvekkeella blogi sujuu paljon joutusammin kuin sisällä) ja illat katsoin oikeestaan leffoja. Mulla oli Elisa Viihteeseen tallennettu Piin Elämä ja mun on pitkään pitänyt se katsoa, mutta en ole aikasemmin saanut aikaiseksi. Lähes koko leffan ajan musta tuntui että on aivan typerä leffa, enkä ymmärtänyt miksi sitä on niin kehuttu. En ihan ymmärrä vieläkään, mutta vasta ihan lopussa tajusin, miksi leffa ei ollutkaan ollenkaa niin huono, kuin mitä koko leffan ajattelin. Äitini aloitti lukemaan kirjaa, mutta jätti sen poikkeuksellisesti kesken koska oli niin tylsää luettavaa. En kyllä yhtään ihmettele.

Isäni asuu vielä ainakin vuoden todennäköisesti malesiassa ja tulee ensi viikolla suomeen lomalle. Ihan hirveästi e varmaankaan nää, kun lähtee mökille ja itellä on töitä, mutta tulopäivänä otan puolipäivää saldovapaata ja menen mummun luokse syömään isän ja Ruotsalaisen kanssa. Mummu ei ymmärrä englantia ja minä en ruotsia. Kielten sekametelisoppa tulee olemaan.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.