Tavoitteena New York!

Ihanan 50 State Puzzle -blogin Ulletin (snappi+insta) kommenteista inspiroituneena päätin nyt (yrittää) ottaa niskasta kiinni, opiskella enkkua ja lähteä ensivuonna Nyciin. Kaverin kanssa tai ilman. Toivoa että rahat riittää.  Kyllähän sen hotellin ja lennon, kun näkee kokonaisuudessaan etukäteen, mutta siellä paikanpäällä sitten se käyttöraha. Ruuat, ehkä shoppailu (New Jerseyn Outlet alueelle pitää kyllä taas päästä! Viimeksi löytyi Converset jotka palveli paremmin kuin hyvin tähän vuoteen asti, kunnes ne korvattiin vastaavilla, mutta ei niin hyvällä versiolla Australiasta ostetuilla sisaruksellaan. Suosittelen muuten kaikkia käymään. Sinne menee bussi suoraan bussiasemalta. Jos et löydä niin kysy. Ja meille ainakin jaettiin vielä mainoksia siitä kaduilla.)

Olla ostamatta turhia herkkuja (säästää rahaa, eikä liho) Joka kuukausi 10e seteli johonkin kolikko purkkiin, mihin sitten kertyy käyttö rahaa. Toisaalta, kaikkeen muuhunkin menee rahaa... Pitäisi tehdä niin, että nostaa kuukauden ruokarahat käteisenä, ja käyttää sitten sen verran. Toimisko se?

Tavoitteena nyci olisi siis 2017 syksyllä. Olisin sitten tienannut töissä lomapäiviä sitä varten, ehtii säästää ja ehtii opiskella.


Se miten aijon enkkua harjotella, niin omat yläasteen enkun kirjat + malesiasta ostettu 3 enkun kielistä kirjaa, jotka on SpinOffia kirja-sarjalle jota luen suomeksi. Selailin niin vaikutti suht helppolukuiselta ja että ihan joka sanaa minun ei tarvitse sanakirjasta katsoa ja kirjassa on  150 sivua, eli kovin paksu kirja ei ole. Eli voisi onnistuakkin.


"Hei sinä, joka tarjoat englanninkielen opetus palveluita. Nyt sinulla ja firmallasi olisi mahtava tilaisuus saada näkyvyyttä! Te tarjoatte minulle englanninopiskeluita ja minä kirjoitan aiheesta ja yrityksestänne postauksen blogiini."

Vinkkejä enkun opiskeluun otetaan vastaan! Ja New Yorkissa yksin matkustamiseen!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.