Liikuntaa ja uutta tyyliä...

... tai noh, en ehkä sanoisi ihan nyt uudeksi tyyliksi mutta kuitenkin.
 Ensinäkin, miksi kukaan ei edellisellä kerralla sanonut että on huono idea kasvattaa omaa hiusväriä ja latvoihin pinkkiä. Näytin niin rähjäseltä. Kuin en olisi olisi vuoteen käynyt kampaajalla. Tosin, nyt siitä onkin jo yli puoli vuotta. Muistaakseni ennen australian reissua leikkasin ja värjäsin. Eli about puoli vuotta nyt mennyt.

Jopa kasvoista näkee lihomisen

Nyt tehtiin niin, että mun omaa väriä ei vaalennettu yhtään, vaan laitettiin samaa sävyä koko päähän, mistä johtuen latvat ovat kirkkaammat kuin tyvi/juurikasvu ja se näyttääki ehkä jo hieman violetilta.

Ennen kampaamoa lähin klo 7 aikoihin lenkille (wohoo!) mutta lenkkeily vaan tuntuu pikkusen paskalta eikä vois vähempää kiinnostaa, mut samalla tää läskinä oleminen ahistaa aivan älyttömästi. Jos olisin ulkotöissä, saisi väkisinkin aina liikuntaa. Ärsyttää, ahistaa, vituttaa tämä lihominen. Eikä kyse ole tosiaankaan mistään pienestä lihomisesta.

Enivei. Vähän matkaa sain lenkillä rusakon seuraksi, ja sain muutaman hölkkä askeleenkin otettua. (Pitäisi kai ihan oikeasti siellä työpaikan kuntosalilla käydä) Tai jotain noita ateriakorvikkeita popsia... Varsinkin näin istumatyössä.

Lenkiltä palatessa ehdin vain vähän putsata pahimmat hiet pois, vaihtaa vaatteet ja sitten suunnatta HiusLux:iin katalle operoitavaksi.

leffan jälkeen mentiin katan autolla jumboon. Käytiin syömässä Chicosissa ja sen jälkee parissa kaupassa ja sitte leffaan katsomaan Liisan seikkailut peilimaassa. Joka oli kyllä hyvä. Kotiin palatessa kello olikin jo 21. eli olin touhunnut kaikkea klo 7 lähtien.

Kaupoista muuten tarttui mukaan 2 joululeffaa (odotan nyt sit jouluun asti) sekä kulho setin. Olen etsinyt sopovaa kippoa keitolle.

Sunnuntai aamu taas lenkillä (wohoo!) jonka jälkeen lähdin klo 9 kaareen. Paitsi että se aukee klo 10. Eli takaisin kotiin, yksi jakso modernia perhettä ja sitten uudestaan. Noh, Prisma oli auki mutta muut liikkeet vasta klo 11. Eli piti siis tehdä eka ruokaostokset ja sitten vasta muut. Kovin kauaa prismassa ei kyllä mennyt, koska ostin vaan lohta (nams) uusiperunoita (jotka onnistuin muuten keittääkkin hyviksi. Edellisellä kerralla ei tullut kovin hyviä. Taisin edellisellä kerralla olla hella liian kovalla) ja vesimelonia.
 Niin ja ostin mä erään härpäkkeen ulkovaloihin, minkä deitti vinkkasi että voisi sitten toimia.
JA PARVEKEVALOT OIKEASTI TOIMII!! En voi uskoo että mä oikeasti sain led-listan kiinni parvekkeen kaiteen alle ja vielä toimimaan. En malta odottaa pimeneviä iltoja ja että saan esitellä kavereille. Pitäisi se parveke kyllä vielä siivota. Unohdin tosin prismasta kattoa eteiseen mattoa. Uusi kynnysmattokin pitää ostaa, koska edellinen oli kissan ruuassa ja karvoissa.


Prisman jälkeen pienen odottelun jälkeen apteekkiin ostamaan mm. Bio-Oilia mun läskiarpiin. Toivottavasti toimii. Apteekin jälkeen olikin se kinkkisin.

Elisa!

Sain kyllä ylimääräsen mobiililiittymän suljettua (mistä lie tullut?) mutta Viihde ei sitten onnistunu. 2 vuoden määräaika. PRKL!
Noh, jos sitä ei saa palautettua, niin ei kai auta muu kuin ottaa se sitten käyttöön. Katotaan miten sen saa toimimaan.


Kaaren jälkeen vielä äidiltä hakee mun lautapelejä takasin, ja sitte kotiin. Piti saada jotain järkevää aikaseksi, mutta en oikeastaan lopulta edes saanut, vaikka olinki 14 aikoihin kotona ja aikaa olisi ollut.

Maanantai oli vielä taas perseestä ja vihaan edelleen heseä. Kävin lounastunnilla hakiksessa hakemassa FB-kirppikselta ostetun kirjapaketin, ja käytiin samalla hesessä syömässä. 1. Tilasin ison veden mutta sain ison kokiksen. 2. Laskin tarjottimen  pöydälle ja onnistuin kaataa KOKO kokismukin. Siis joo, mukin kaataminen on oma vika mutta... 3. MIKSI SAATANASSA NIITÄ KANSIA EI MUKIIN LAITETA!!!!!!!! Olis välttyny niin pahalta kaadolta. Ei saisi heseä syyttää (paitsi mukin kansista.) mutta jotenkin vaan ne ärsyttävimmät asiakaspalvelijat vaan sattuvat olee hesessä. Jos nyt lopettaisin täysin siellä käymisen... Menen mielummin mäkkäriin.


Ainiin! Perjantai! Jonka olin siis äitini kanssa siskolla lastenhoitajana.
Hyvin meni! Mä pääsin heti pesemään kummitytön persettä. Muuten ei sitten onneksi edes tarvinnut. On huomattavasti helpompaa, kun lapset osaavat jo jonkun verran kommentoida ja on aina yhtä ihanaa kuulla niiden sanovan mun nimen ja juoksevan syliin. Nukutus onnistu niin, että äiti laittoi Kiian nukkumaan ja itse valmistauduin lasten kanssa. Iltapala ja hampaiden pesu. Kun kiia rupesi nukkumaan, luettiin (tai minä luin ja äiti valitti siitä, kuinka luin mukamas monotonisesti enkä yhtään kiinnostavasti) sen jälkeen vähän kesti saada lapset nukkumaan ja jimi huusi aina kun iida nousi sängystä. (BUSTED!)

Oikeastaan tämä ilta vaan vahvisti, että en välttämättä edes haluaisi omaa lasta. Minulle se taitaisi olla liikaa.

HEI! Laihdutusvinkkejä otetaan vastaan. Eli siis toimisto työtä ja lenkkeily tuntuu pakkopullalta! Vinkkejä?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.