Hakusessa Haglöfs Lava!


Millan ja Inkan pakkausta käsittelevän Matkapodcastin jälkeen, mulla on pyörinyt päässä heidän käyttämä Haglöfsin Lava 50 reppu/laukku. Mä oon laukkufriikki, siinä missä jotkut ovat kenkärfiikkejä. Laukkuja pitää olla joka tilanteeseen ja asuun. Erilaisiin reissuihin.

Tavoitteena laukulla olisi, että sopisi roadtripeille, ehkäpä mökki reissuille, euroopan kaupunkilomille ja jossain vaiheessa myös tulevaa junareissua moskovaan. Reppureissua sillä ei tule, mutta reppua tulee silti pystyä ehkä kantamaan puoli päivää, mikäli huoneenluovutus on päivällä ja lähtö illalla. Millalta kysyessä, laukku menee myös koneen käsimatkatavaroihin, mikä on aika passeli juttu. Enään tarvii hankkia matka purnukat shampoolle ja hoitoaineille ja meikinpoistoaineille yms.

Puhuttiin kaverini Pinjan kanssa, että lähtisin syksyllä Prahaan, kun hän lähtee vuodeksi vaihtoon sinne. Koska 1hlö huone maksaa saman verran kuin 2hlö huone, niin ajattelin jos saisi jonkun mukaan. Ekana tuli mieleen meidän italian nelikko, mutta sattuneesta syystä se ei juuri nyt onnistu. Tosin juttelin M:n kanssa ja päästiin asioissa hieman eteenpäin ja soviteltua.
Koska italian nelikko ei käy, rupesin miettimään slovenian trioa koota kasaan. Saria kun ei olla nähty reissun jälkeen. Molemmat olivat ihan messissä ajatuksen suhteen. Unohdin toki mainita että pinja ei meitä voi majoittaa ja että jos marraskuu sopisi, niin saa siellä prahan suunnalla alkuhässäkät alta pois. Olisi tietenkin tarkoitus, että Haglöfs lähtisi sinne mukaan.

Nyt siis kaikki vinkki-linkit laukun löytämiseksi tänne ja tosiaan myös kokemuksia laukusta saa käyttää. Millaisessa käytössä laukku teillä on?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.