Juhannus lapissa!

Olen näköjään tyystin unohtanut laittaa tänne Juhannuksen Lapin reissun kuvia. Paljoa niitä ei valitettavasti ole. Toivottavasti ensikerralla menemme pidemmälle että minäkin näkisin kunnon lapin maisemia. Mutta tässä niitä nyt tulee.
Minä toimin kartan lukijana. Tai oikeastaan seuraajana. 4 tietä Kalajoelle.

Tilanne katsaus. Kaverini Katariina.

Piti nukkuu teltoissa mut tuliki laavut mukaan.

Joten piti vaihtaa telttapaikka mökkiin. Pienin ja vaatimattomin mikä oli.

Ja rannalla. Vesi oli kylmää.

"Kesäillassa vaeltaa, kalajoen pitkospuut"
(Elokuu- Saatilla. Mukautettu)


Leirintäalueen suihkut. En ole tämmöisiin törmännyt. No en ole hirveesti leirintäalueilla ollut mutta vierasvenesatamissa ei tälläistä ole. 1 ovi ja 2 koppia. Ensinmäisessä on penkki ja naulakko mihin voi vaatteet jättää ja sitten vasta omassa kolossa suihkut.

Suihkun ja vessan vieressä koirien tankkauspiste.


Mökki sisältä.

On the Road. Art.

Tämä oli 3 kerta kun olin täällä ja nyt vasta sain porosta kunnon kuvan. Yleensä saan kuvan liian myöhään niin että kuva tulee vain poron peräpäästä.

Juhannus kokko.

Toivon että saisin seuraavalla kerralla kunnon lappi kuvia. Pitäpää vielä katto kuvien syövereistä jokupäivä olisiko siellä vielä jotain.  vähän yli 2 viikon päästä on suuntana sitten turun saaristo. Tammisaaresta lähtö. Minä, isä ja perhetuttavien vanhemmat. Nuorin poika ei tälläkertaa tule toisin kuin viimevuonna. Mutta päätin silti lähteä mukaan. kauppoihin on tulossa 3 uutta kirjaa jotka aijon hankkia joten ainakin lukemista riittää ja blogia päivitellessä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.