Sitä ja Tätä

Tiistaina 10.7 menin siis isovanhemmille hoitamaan 2 yöksi kissaa ja samalla vietin tiistaina aikaa pikkuisen kanssa. Äitini vei minut että hän näkisi lapsenlapsen ekaa kertaa. Tuntuu kyllä todella oudolta olla täti jo 18 vuotiaana. En osaa ihan vielä pitää pikkuista sylissä. hankalaa kun se ei osaa itse pitää päätä oikeen pystyssä. Kävin siskolla myös torstaina ennenkuin isäni tuli hakemaan. Isovanhemmat jätti minulle rahaa ruokaan joten päätin kokeilla vihdoin Thai-cubee. Mausteisia oli joko 2/3 ja yksi ei maustettua. Itse päätin rohkeasti kokeilla tuota 2/3
Oli ihan hyvää. Voimakkuuseen tarvii vielä totuttelua. Ja olisi hyvä olla maitoa ja leipää mukana mikä vähän lievittää sitä. Sopii niille jotka on vähääkään mausteista syönyt. Paketissa oli oudosti riisi pohjalla ja kastike ylhäällä tasossa. En tiedä miten se olisi kuulunut kaataa riisin sekaan mutta ite käytin veistä ja tein reijän.

Isovanhempien Martta kissa on omituinen. Ensin se tulee kiehnää mun viereen. Rapsutan sitä ensin mahasta, sitten siiryin selkään ja kun siirsin takas mahaan se rupesi sähisemään ja tassut heiluu. Seuraavana päivänä se oli koko ajan minussa kiinni.
Perjantaina pidin leffa-illan Minnan kanssa ja katsoimme Muumio 3:n ja launtaina Katan kanssa Super 8 joka  oli kyllä hyvä. Katsoin tyttöä pitkään ja mietin että näyttää tutulta mutta en tiennyt mistä. No tottakai se muistuttaa isosisko Dakota Fanningia. Elleä en ollut ennen leffoissa nähnyt mutta pikkusisko muistuttaa paljolti Dakotaa. Lauantaina l'ähdin päivällä kaupungille mutta olin ehtinyt käydä vain yhden kaupan Fiorella (vai Firello? en ikinä muista) siellä oli kyllä ihan kiva vyö mutta en kuitenkaan sitä ostanut. Samoin Gina tricotissa sini-valkoraidallinen paita mitä en edes sovittanut.

Torstaina sitten Katan kanssa itikseen ja Cafe Picnikin lohi pasta <3 Toivottavasti saan ostettu jotain. Oli tarkoitus perjantaina julkaista tämä mutta julkaisenkin nyt. Seuraavasta postauksesta saattaa tulla sitten lyhyempi. Ensi viikolla pääsen siten vihdoin veneilemään <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.