Veneilyä!

Heipparallaa! TerveisetKustavista :) Lähdimme torstaina Raaseporista/Tammisaaresta ja ensinmäinen yöpymiskohde oli Högsåra.Yövyimme tosin ankkurissa koska satamaan ei mahtunu. Jäi sitten herkulliset kakut syömästä. Matkailua välilehdestä pitäisi löytyä alas rullaamalla löytyä kuvia Högsårasta viimekesältä. Samassa poukamassa yöpyi meidän lisäksemme 7-8 venettä. Ilmeisesti hekin oli yrittänyt päästä Högsåran huonoin tuloksin. Mikäs siinä. Vesi oli lämmintä ja meduusoja oli viimevuotta vähemmän ja olivat pienempiä. En kyllä silloin käynyt uimassa. Högsåran jälkeen seuraava pysäkki oli kesäinen Naantali. (Matkailupuolella kerron enimmäkseen mitä kaikkea satamassa on, mimmoiset pesutilat, ja paljon maksut ja mitä sisältää. Ainakin yritän. Tänne sitten vähän samaa ja jotain extraa.) Yritän molempia puolia päivittää. Luultavasti jokatoinen päivä päivitän tätä ja jokatoinen tuota matkailupuolta. Meillä on sama vene kuin viime kesänäkin mutta nyt tänne oli tullut TV ja DVD soitin. TV ei kyllä toimi kovinkaan hyvin. Ja veneen liike vaikuttaa siihen paljolti.Samoin radioon. Radio toimii vain (ainakin juuri nykyisessä paikassa) vain silloin kun vene on pikkuisen viistossa. Veneemme on Albatross ja vanhempi versio missä ovi ei ole keskellä. Olen nukkun venessä huonosti. Olen ilmeisesti sittenkin aika levoton nukkuja ja kolauttelen päätä pöytään ja jalkoja kun nostan niin kolahtaa heti kattoon. Voin jossainvaiheessa laittaa kuvaa punkastani. Jos muistan. Naantalissa olimme 27.7 mikä oli Unikeon päivä ja siellä oli paljon ohjelmaa. Valitettavasti unohdin kuvata  ohjelmalistan. Oli toripöytiä ja Laura Voutilainen laulamassa. Valitettavasti emme jääneet kuuntelemaan koska olimme tulossa kaupasta ja ruuat lämpeni, emmekä silloin tienneet että se oli Laura. Isä kävi illalla kuuntelemassa Kaivohuoneella Dingoa.Ostimme torilta myös herneitä.

Seuraavana aamuna lähdin kävelemään ja kuvailemaan Naantalin Vanhaa kaupunkia. SItä ennen tosin söimme aamupalaa. Tuoreita leipiä. Monessa vierasvenesatamissa laitureilla myydään. Ei tietenkään kaikissa.Het iei tule mieleen muuta kuin Utö ja Naantali. Muita en viime kesästä muista. Valitettavasti netti on nyt niin hidas että en saa kuvia tähän postaukseen. Osan saisin mutta laitan mielummin kaikki tähän mennessä kuvatut kuvat kerralla. Hölmöä kertoa asiasta nyt ja laittaa vasta myöhemmin kuvat. Mutta katsotaan. Jos et yhtään malta odottaa käy vilkaisemassa Matkailua välilehdessä. Nyt olen Kustavin Peterzensissä. Jätimme veneen aika kauas ja WLAN ei ylety tänne asti mutta ihan OK näyttää mokkula toimivan. Vaikkakaan kuvia en saa. Olkapäät ja naama palanut. En tiedä mikä on huomisen pysäkki mutta perhetuttavat koukataan jostain mukaan.


Maanataina kävin Katan kanssa Järvenpäässä kirpparilla. Olisiko nimi ollut Helmi? Helmet? Kata löysi paljon. Itse ostin kirjan (tosin kallis kirpparihintaan) lasipurkki 4e ja sandaalit(en olisi kyllä kaupasta niitä ostanu.) Keskiviikkona kävin ostaa venelukemista Langennut Enkeli -sarjaa Hiljaisuus sekä Olympoksen sankarit -sarjaa 2 osa Merenjumalan poika. Merenjumalan poikaa luen ja olen melkein puolivälissä 3 päivän jälkeen.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.