Vene 2012 PV:1&2

Hei! Aurinkoiset terveiset Naantalista!  Ensinäkin kaikki kuvat löytyvät Täätltä! Lähdimme eilen aamulla klo 8 ajamaan Tammisaareen/Raaseporiin josta meillä oli vene vuokrattu. Sama vene kuin edelliselläkin kerralla.

Tammisaaresta ajoimme Kemiönsaarille Högsåraan ja yövyimme ankkurissa koska oli laiturit täynnä ja meidän poiju haan köysi ei riittänyt. Ankkuripaikka on merkitty karttaan ja siellä yöpyi meidän lisäksemme 7-8 venettä. Högsåraan ja Naantaliin kuljimme sisäreittiä. Ensinmäinen kohteemme on Jurmo missä pitäisi olla Sunnuntaina mistä kaapataan perhetuttavat kyytiin viikoksi. Huomisesta en vielä tiedä mihin suuntaan ollaan menossa, ja isäni lähti juuri Naantalin Kaivohuoneelle kuuntelemaan Dingoa. Itse olen niin nuori että en siitä välitä vaikka sen tiedänkin.


 Myös oma hiustenkuivaaja kulkee mukanani.  Tuolla oli kuivaaja mutta kooltaan pieni joten tuskimpa sitten tehoakaan aivan hirveästi ole. Mutta eiköhän sillä kuitenkin pärjää ne joilla ei omaa kuivaajaa ole mukana. Tiloissa on myös sauna mutta itse en siellä käynyt.

Huomenna matka jatkuu ylöspäin. Sen tarkemmin en tiedä.
Suosittelen Naantalia niin veneillessä ja autoillessa. Käynyt täällä viimeaikoina useammankin kerran autolla.
Satamamaksu 22e  ja sisältää luonnollisesti pesutilat ja sähkön veneeseen ja veden. Ruokakauppa on pienen kävelyn päässä kylässä. Tankkaus mahdollisuus.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.