Kaatopaikka ja silmälääkäri!

Käytiin äidin kanssa kaatopaikalla viemässä multa pari hyllyä ja pahvilaatikollisen lamppuja ja elektroniikkaa. Sinne oli yllättäen helppo mennä eikä ehkä ihan niin paljoa edes maksanut. 9e mun ja äidin matoista, elektroniikasta ja metalli hyllystä ja grillistä. Kellarikin on siivottu ja laatikot on siististi pinoissa. Laitoin myös isin tavarat pahvilaatikkoon ja yhteen pussiin jotta saan kellarin siistiksi (yllätyin muuten kun kirja-laatikoita olikin 3 eikä 2 + ylhäällä hyllyssä olevat). Ainoa ongelma on nyt kissanhiekka joka levii olkkariin ja sohvalle. Enkä itsekkään muutenkaan oo mikään siisteyden perikuva. Toivottavasti saan kämpän ihan TipTop niin voisin kuvailla tännekkin. Hirvee ongelma kun päässä pyörii sisustus ideoita mutta toteutus ontuu. Ehkä lauantaina?

Kävin ekaa kertaa optikolla ja silmälääkärillä sitten vuoden 2003 (12 vuotta) ja näkö oli (yllätys) huonontunu. Tietääkseni mulla on ollut pienenä pelkkää plussaa, mutta nyt toinen on -1.00 ja toinen +2.50. Ajattelin hankkia uudet lasit ja löysinkin netistä kivat Juicy Couturen lasit (kuvaa klikkaamalla sivulle)

 Juicy Couture 130 9OS 51-16 TT - Pääkuva

Kuulokeskuksesta taas ei oo kuulunut vieläkään mitään. Kutsua sovitukseen odotellaan. 1,5 vuoden odotusajalla minulla on aika "syys-marraskuussa" ja koska kutsua ei ole vielä kuulunut niin aikani on varmaan marraskuun lopulla helvetti! Vaikka viimeks koitin painottaa että EI TOIMI! Että vituttaa niin huolella.

Kuis siellä?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.