Kymmenen pientä neekerinpokaa, Yön Talo, Loppusointu

Kymmenen pientä neekerinpoikaa
Agatha Christien
Agatha Christien tunnetuin teos (Tunnetaan myös nimellä "eikä yksikään pelastunut")

astunut"). Kymmenen erilaista ihmistä houkutellaan salaperäiselle Neekerisaarelle. Jokainen heistä on on joskus tehnyt jotakin, minkä haluaa unohtaa. Tunnelma omituisella saarellla tiivistyy, ja pian jokainen joutuu tekemään tiliä menneisyytensä kanssa.


Omat kommentit:

Tätä  on kuvailtu maailmanluokan rikoskirjaksi. Mua tää ei säväyttänyt (liekö syynä se että olin jo aikaisemmin lukenut netistä ja nähnyt leffan joten kirja ei ollut minulle yllätys.  Kirjassa on myös helppo jättää asioita kirjoittamatta. Mutta sen myönnän että ajatus kirjassa on kyllä mielenkiintoinen ja omaaluokkaansa. Plussaa tietty se että lopussa selvennetään miten/mitä on tapahtunut. Mutta kaipa joku joka ei ole leffaa tai wikipadiasta lukenut niin kaipa tämä sitten on hyvä? Saako klassikko kirjasta sanoa että itseäni ei napannut vaikka rikoskirjoja/sarjoja luenkin?? Toki suosittelen lukemaan, mutta ei mielestäni ihan niin hehkeä kuin minkä vaikutelman sain muilta.


Yön Talo 8- Vapautettu
P.C ja Kristin Cast

"Neferet hallitsee Yön talossa, mutta Isle of Skyellä vallitsee rauha. Zoeyn rinnalla on Stark, maailman uskollisin ja seksikkäin soturi. Miksi palata enää koskaan?
Stevie Raen tilanne ei ole yhtä seesteinen. Hänen soturinsa on vain osittain ihminen. Refaimin täytyy pettää joko isänsä tai rakastettunsa. Mikä on siteistä vahvin - ystävyyden, rakkauden vai veren side? Ja voiko valasta vapautua?" Risingshadow

Omat kommenti:

En tiiä mikä nyt mättää kun kirja tuntu olevan samaa kuin edelliset eikä aiheuta sensuurempaa koukutusta. Odotan vain että sarja loppuu ja odottaen että tuleeko lopusta jännittävämpää. En oikeastaan edes muista mitä kirjassa tapahtui? Stevien ja Refaimin yhteistyö paljastuu, Zoe palaa takaisin Skyen saarelta, pari tyyppiä kuolee, ja myös "kuvattiin" jo aikasemmin kuollutta. Eli kuolleet palaa takaisin eläväksi jossain vaiheessa? Eipä se olisi tuollasessa kirjassa yllätys...

Loppusoitto
Becca Fitzpatrick
Noran ja Patchin vuoristoratamainen rakkaustarina saavuttaa huippunsa sarjan odotetussa päätösosassa, joka heittää parin kaoottisiin tunnelmiin keskelle kytevää vallankumousta. Sen polttopisteessä ovat langenneet enkelit ja vapaudestaan kiihkeästi taistelevat nefilit: ääritilanne, jonka rakastavaiset viimeiseen asti tahtoivat välttää.
Asetelmat ovat kaukana ihanteellisista: vanhat viholliset nostavat päätään, uusia syntyy ja ystävyyden ja petturuuden raja on hämärä ja häilyvä. Kohtalo ei ole Noran ja Patchin puolella - mutta pakottaako se heidät taistelemaan toisiaan vastaan?

Becca Fitzpatrickin (s. 1979) esikoisteos Langennut enkeli nousi heti ilmestyttyään New York Timesin bestsellerlistalle. Myös sarjan kaksi seuraavaa osaa, Riitasointu ja Hiljaisuus, koukuttivat lukijat kielletyn rakkauden houkutuksella ja trillerimäisillä elementeillä.

Omat kommentit:
Valitettavasti tämä postaus oli unohtunut luonnoksiin, eikä siten tähän viimeiseen pysty antamaan omaa kommentia kun kirjan lukemisesta on niin kauan. Pahoittelut. Yritän tsempata.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.