Mökillä!

Pahoittelut taas pienestä postaus tauosta. Oli hieman huono olo pari päivää joten en jaksanut blogia päivittää ja sen lisäksi teknisiä ongelmia. Oltiin siis Katan mökillä Tuuloksessa ja oli lähellä että olisin peruuttanut koko jutun. Matkat olin aikalailla omissa oloissan mikä ei kyllä tehnyt kovin hyvää kun ajatukset pääsee liitelemään sinne minne ei pitäisi. Yllätyin siitä kuinka hyvin ilta oikeastaan meni ja ihan hauskaakin oli eikä tullut kertaakaan tunnetta että pitäisi vaihtaa puheenaihetta vain siksi että olen itse niin väsynyt. Olin käynyt ostaa (hyväon, äiti kävi ostaa) mulle Alhambra pelin jota oon pitkään etsinyt (sen jälkeen kun peli meni erossa äitipuolelle) enkä löytänyt sitä muualta kuin lautapelit.fi sivustolta ja pyysin äitiä käymään kampin liikkeessä kattomassa olisko sitä niin saisi sen mökille mukaan. Olihan sitä! Peli meni vähän harjotteluksi eikä kaverit ihan lämmenneet pelille. Pöh... Ite vihaan ulkohuusseja mutta piristystä vessakäyntiin saa kakkalistalla. Nauran sille aina!


Tietysti myös joitakin kuvia tuli otettua. Tuulosessa syötiin ABC:llä pihvit ja mökillä sitten paistettiin takassa makkarat. Gea myös vähän leikki tulella. Alhambran laattojen kehykset.
Gean kanssa meillä oli ihan vahingossa samis sukat. Mökillä ei oo sähköjä joten laitettiin juomat kylmään veteen. Ihan juotavia oli mutta seuraavana ai että pullot oli ihanan kylmiä ja olis toivonu et olis ollut edellisenä iltana yhtä kylmät. Kata toi järkkärinsä, digi-kirjan ja jalustan mukaan niin sain ne samalla lainaan. En ole ehtinyt vielä perehtymään mutta olis tarkotus jouluksi ostaa oma, uusi järkkäri (sen lisäks vielä AppleTV joka kuulemma tulee myyntiin marras-joulukuussa) Toivottavasti saan sekä kameran että AppleTV:n pian. Meillä on joka vuosi tapana syksyisin Halloweenin aikoihin nähä porukalla. Ihan kiva että Kata pitää perinnettä elossa vaikka minä en asiasta mainitsisi. Olen tympääntynyt olemaan se joka pitää kasaa koossa. Olen kutakuinkin lopettanut sen vaikka on paikoin vaikeeta antaa pallo jollekkin muulle. Jollakulla muulla jokin vuosittainen tapa?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.