Pientä päivitystä!

Heipsan! Pari pientä muutosta tullut blogiin. Facebook, Twitter ja Instagram widgetit ovat edelleen oikeassa palkissa, mutta muut seurattavat linkit on nyt sitten yläpalkissa. Valitkaa ittellenne mieluisin tapa seurata.

Kun sanotaan että kuulokojeen sovitusaika syys-marraskuussa, on se tietenkin marraskuun lopulla. Jolloin minulla on toivottavasti myös työhaastattelu mikä ei sitten lainkaan vituta. Eli vinkkinä Moottorikorville että ainakin helsingissä jonotus aika on 1,5 vuotta. Jotkut ovat sitten saaneet ajan 3 kuukaudessa vaatimalla pääsemällä yksityiselle. Itse älysin tuon liian myöhään ja sinisilmäsenä uskoin että olisin päässyt syys-lokakuussa. Vieläkään ei kutsua ole tullut mutta sain tinttattua tiedon että oma aika on marraskuun lopussa. Pienet vittusaatanaperkele kohtaukset tuli ja teki mieli heittää puhelin seinään ja rikkoa jotain.

Tiedättekö sen kun tuntuu että pitäisi olla vaan ihan hiljaa? Sanot väärin tai huonosti asian, ja saatat tajutakki sen mutta liian myöhään ja oot ehtiny nolaa ittes. Tai et saa puettua sanoiksi väittämää, jonka tiedät olevan fiksu. Tai sitten sua ei ymmärretä tai edes yritetä ymmärtää. Sut teilataan heti kun suusi avaat. Yksi tälläinen on mm. minun ja äidin välillä. Äiti valitti että koira on kävellyt huonosti lenkillä. Itse en ole eroa huomannu vaikka silloin tällöin käyn äidin luona lenkittämässä. Kerran äiti oli kotona kipeenä kun tulin lenkittämään. Lenkin jälkeen sanoin että kyllä se nätisti ja hyvin kävelee. Mitä sain vastaukseski? "No on se jo pari viikkoa kävelly" yritin vääntää että on se jo mulla pari kuukautta ja aina kävelly normaalisti. Mitä ihmettä pitää oikeen tehä että mut otettais vakavasti?

Koska Peksi on niin halvatun läski possu, kiva tulla töistä kotiin ja ihmetellä mikä haisee. Tuo helvetin läski possu oli kaivanu ruokalaatikosta märkäruoka pussin ja se oli sitten bravuuristi levitelty pitkin lattioita ja mattoa. Joutuu mattopesulle prkl!

Mutta mikä piristää? BJ:n Kreikkalainen jugurtti mustikkajuustokakku jäätelö! Tästä tuli nyt mun suosikki jätski BJ:llä. Yhden tiedon mukaan toisen perustajan makuaisi oli huono, joten sen takia jäätelöissä on isot palat että ne joilla on huono makuaisti niin maistaisi myös. Onks teillä lemppari BJ makua?


2 kommenttia

 1. Anonyymi22.20

  Chocolate fudge brownie on kyllä mahtava ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä vaikkakaan ei millään voi yltää suosikikseni

   Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.