Syksyn ajatuksia!

Syksy on lähes aina ollut mun suosikki vuodenaika (tai pienenä se oli kesä, mutta siinä vaiheessa kun vaatteet ja pukeutuminen alkoi kiinnostaa niin syksy) Talvella on aina erityisen ruma fiilis kun yrittä ävain pysyä lämpimänä. Keväällä taas on lähinnä kylmempi kuin syksyllä. Keväällä myöskin hiekotushiekka rupee pölyämään. Monet valittaa syksyssä sateita, mutta keväällä on loskaa. Ja pitkään! Vaikea päättää laittaako talvilenkkari, kesälenkkarit vai kumpparit. Talvilenkkarit liian kuuma, kesä lenkkarit liian kylmät ja kumppareissa liukastuu sohjossa. Siinä missä syksyllä on ruska, kevät on oikeastikkin pelkkää harmaata. Aurinkoa lukuunottamatta. Puissa ei ole lehtiä ja maassa olevat lehdet ovat muuttuneet tummiksi. Räntähän on myöskin harmaata. Nykyään olen ihan tyytyväinen esim jalkoihini, ja tykkään käyttää kesäisin lyhyitä hameita ja shortseja. Yläasteella taas halusin piilottaa, joten paras tapa oli syksy ja farkut ja sopivan iso huppari. Silloin en vielä löytänyt oikean mallisia neuleita. Kaikki oli ihonmyötäisiä. Onneksi nyttemmin löytyy neuleita myös minulle. Niitä sitten yhdistää farkkutakkiin tai toppaliiviin. Syksyllä voi myös leikitellä housujen väreillä.

Nyt syksyksi olin valitettavasti lihonnu aivan hirveesti (enemmän kuin alkuperäinen paino 2 vuotta sitten) Joten ärsytti niin paljon kun viime syksynä ostetut housut ei sitten mahtuneetkaan. Prkl. Paino ei ole juurikaan tippunut, mutta huomasin mittanauhan olevan erimieltä. 3cm lähtenyt vyötäröltä ja vielä sentti niin olen samassa koossa kuin 2 vuotta sitten. Olen nyt viikon syönyt töissä yhden lämpimän aterian ja kotona illalla hedelmän tai smoothien. Pieni nälkä oli jossain vaiheessa mutta se meni ohi. Tai liekö nälkä vai vaan huono tapa mutustella. Siihen sopii sitten se hedelmä. Tällähetkellä tosin tekee aivan tajuttoman paljon mieli tortillaa ja vohveleita. En olekkaan kokeillun uutta vohvelirautaa.

Melkein unohdin että kaupat ovat lauantaina kiinni (onneksi en unohtanu tai ei olis ollut mitään syötävää. Jääkaappi kun tuppaa olemaan tyhjä) Ostin sitten tortilla ainekset ja jätskin (öhh...) Kävin lounastauolla kun vieressä oli niin Porvoon Ekokaupassa etsimässä aineksia raakasuklaaseen, mutta löysimpä sieltä aloituspakkauksen. Oli noin 20e ja sisältää kaikki tarvittavat muottia myöten. Saisiko siitä kehiteltyy joululahjat? Itseäni houkuttelee RockyRoadit. Vaahtokarkkia, poppareita, mustikkaa... nams... Mitäköhän makuja joululahja suklaisiin laittaisi?


Maanantaina loppuu erään työpaikan haku ja jännitän hirveesti että saanko sitä. Hain siihen hommaan jo heti koulun jälkeen mutta en päässyt. Nyt se on määräaikainen (taas) Mutta se vaan olis niin mun unelma työpaikka. Kohtuu työmatka (ellei Venaa Rauhassa, lasketa) unelma homma ja tutut ohjelmistot. Ja tietenkin kaupungin sisällä. Enempää ei voisi vaatia (paitsi 5-15 minuutin työmatkaa.)
Nyt viikonlopun viettoon! Oriflame postaus suunnuttelilla ja tekeillä! Kai sä seuraat mua jo SnapChatissa nimellä Sassuliiini?? (3+1 i:tä) Koitan muistella päivitellä sitä! Ja kertokaa jos mun snappi ei toimi. En tiedä miten se toimii, eikä ole ketään siitä kommentoimassakaan
Mitä teillä on/oli viikonloppu suunnitelmissa? Onko joku edes perjantai-iltana koneella? Ite koitan saada aikaseksi lukea, siivota ja katsella leffoja. Niin ja pestä matto minkä kissat sotki. Prkl!


2 kommenttia

  1. Tässä blogissa http://www.lily.fi/blogit/kiitos-hyvaa on ihan mielettömiä raakasuklaareseptejä "Suklaa"-tagin alla. Ja oikeastaan koko blogi on ihan timanttinen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.