Kämppä: Keittiö!

Halusitte tai ette, niin kämppäpostausta tulee sarjoittain. En kyllä tiedä kuinka moni näitä lukee mutta... Ekana keittiö, kun sattu olemaan ekana siisti ja esittelykunnossa. Oikealla kaapin tilalla oli aikaisemmin sellainen iso seinään kiinnitettävä lasikaappi. Uuden kaapiston jälkeen tila tuntuu paljon avarammalta, ja sain toivomaani laskutilaa. Kaapisto on olisiko ollut ukkini äidin perintöä. Muinoin ollut vihreä, ja ukkini hioi ja maalasi ja entisöi sen äidilleni. On se kuulemma ollut meillä jossakin kotonakin, mutta tilan puutteen takia se siirrettiin Ukin ja Mummin kesäasunnolle Taalintehtaalle. Kaapin takana näkyvä sininen laatotus pitäisi irrottaa. Mitälie edellinen omistaja on ajatellut.

Mikäli olen työttömänä alkuvuodesta voisin tehä vähän pinta remonttia. Poistaa laatotukset ja maalata makkari (odottakaa vaan kunhan näette ne.) Pitäis myös saada joku laminoimaan mun lattia. Munakello (Juu naurakaan vaan, sehän sen nimi onki) on magneettinen ja löytyy aina jääkaapin ovesta. Kätevää. Ostin ChlasOhlsonilta. Kaapiston päällä on reseptikirjat ja muro peltilaatikot. Yhden sain isältä ja loput kaksi ostin kirppatilta. Vaaleanpunainen ja vaalensininen oli vaan niin herkullisen värisiä.

Keittiöpyyhkeen sain vuosia sitten isältäni joululahjaksi. Mukana tuli myöskin jättimäinen sydän pipari muotti. Mistäköhän löytyisi lisää kivoja keittiöpuuhkeitä? Patalaput taas äiti toi Barcelonassa. Ja itse onnistuin polltamaan siihen reijän. Ups! En tullut ajatelleeksi että vaikka pitää lämpöä, on se silti tulen arka (Älkää tehkö samaa virhettä). En aluksi pitänyt tuosta seinällä olevasta magneetista koska mielsin sen veitsien pitopaikaksi eikä se oikeen innostanu. Ainakaan näin kun on kissoja. Sakset taas saa siihen mainiosti ja on nopeasti käsillä. Jotain persoonallisempaa haluaisin keittiöön mutta en tiiä mitä, ja mahtuuko. Mistäköhän saisi pinkin leivänpaahtimen?

 Hedelmäkori puuttuu joten hedelmät hilluu sitten mikron päällä. Koitan pitää marraskuun sokeri vapaan kuun (ja meinaan siis ylimäärästä sokeria. En ole niin pikkutarkka että jokaisen ruuan tarkistaisin). Mulla on myös ongelma noiden folio/kelmun ja leivinpaperin kanssa kun en tiedä mihin ne laittaisi. Pinterestissä oli vinkki ruuvata puinen lehtikotelo kaapin oveen kiinni. Toimisikohan se? Ajattelin leipoa töihin jouluna kun lopetan siellä niin glögi-juustokakun. Alkoholillisen vai holiton? En malta odottaa että pääsen kokeilemaan sitä. Sopisikohan siihen pipari pohja?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.