Odotuksen tuskaa!

Tilasin Zooplussalta ja Wishiltä muutamia juttuja joita oon nyt vähän aikaan jo odoteltu. Wishiltä tulikin jo yksi tuote, ja paria muuta vielä odotellaan. Dekorolta tilasin juuri liitutaulun eteiseen. Kallis oli postikuluineen mutta näätte sen sitten miksi sen halusin. AppleTV:täkin odoten, enkä tiedä millon sen saan. Vielä ennen joulua vai jouluna. Hmp. Tympii kattoa tallennettuja ohjelmia tabletilta.

Olen yrittänyt pohtia miten saisin tasapainotettua reissussa molempia blogeja. En ole vielä keksinyt mutta katotaan. Epävarmat nettiyhteydet kerran vähän hankaloitti hommaa, eikä ollut sen takia aikaa tai voimia pitää molempia blogeja tasasesti. Oletettavasti reissussa enemmänki reissupuolelle tulee tekstiä kuin tänne. Tai ehkä hieman eri asioista. Instaa ja Snappia yritän myöskin päivitellä. Malesiassa ainakin otan prepaidin, mutta katsotaan miten australiassa ja uudessa-seelannissa.

Mainitsin kaverilleni että serkun pändiltä bändiltä Los Multres:ilta ilmestyy jouluna levy ja pohdin ajatusta saada pari levyä joista toisen voisin arpoa mun lukijoille. En kuitenkaan ajatellut sen pidemmälle mutta kaverini totesi että sehän on hyvä idea. Bändi (miksi meinaan kirjottaa koko ajan pändi?) saisi mun kautta ilmasta mainostusta (tai onko ilmasta jos saan siitä levyn itelle ja arvottavaksi? Jokatapauksessa) ja itse saisin toivottavasti enemmän lukijoita.
Ite kuuntelin eka Carmelita kappaleen. (Ja btw, mulla ei ollut mitään ideaa siitä minkä tyyppistä musiikkia tulee olemaan. Lähinnä kunhan ei ole heviä tai metallia tai vastaavaan niin voisin ehkä kuunnellakkin) Koska en tiennyt mitä sieltä tulee, lähinnä nauroin carmelita kappaleelle. En tiennyt mitä odottaa mutta se silti yllätti. Tai ainakin alkuun.Totesin että miks ei? Kyllä ite voisin jossain ihan hyvin kuunnella livenä samalla kun viettää kesäpäivää. Rufus (ja Mä) Pidin sitten oikeastaan enemmän. Liekö koiraviittaus vai mikäköhän? Ja oli oikeastaan ihan piristävä hyvänmielen kappale. Käpyläpunkkia kelasin oikeastaan heti katalle (käpytytöt, käpyläpunk. youknow...) Kata ei ole vielä mulle kappaleesta kommentoinu vaikka voisin hyvin kuvitella että keksii kappaleesta jotain partioon. Itselleni tää kappale ei kyllä ihan napannut. Mitä mieltä lukijat on?
Los Multres, Yes/No/Maybe??Kurkkasin pienen tauon jäljeen kaikki blogkeenit, bloglovinit sunmuut, että onko nyt niitä seuraajia vaiko ei. Yllätykseni huomasin että blogit.fi kautta mulla onkin yllättäen 10 seuraajaa. Jeii!! Bloggerin kautta on 8, joten kymmenisen lukijaa vielä tarvitaan, että voisin ehkä saada yhden tietyn liikkeen yhteistyöhön.

Arkipäivät menee oikeastaan aika tylsästi. Töihin, hyvällä tuurilla lounas jossain aavistuksen paremmassa paikassa (tai sitten ei) kotiin, vähän kuntoilua, ja telkkaria+bloggausta ja nukkumaan.Huonolla tuurilla vielä siivota kissojen jäljet. Viikonlopulle pitäisi keksiä jotain. Puhuttiin Marian kanssa alustavasti että nähdään, mutta vielä on auki mitä ja missä. Ite yritän välttää turhaa rahanmenoa nyt loppu vuoden, samoin ylimääräsiä sokereita joten herkuttelu saa jäädä. Tosin tuli kyllä mieleen marian mainitsema kakku kahvila. Missä saa yhdellä hinnalla syödä ja maistella kakkuja niin paljon kuin sielusietää. Jo valmiiksi hirvittää lähteekö mun sokerinhimo käsistä? Nyt on ainakin muutama päivä mennyt kohtalaisen hyvin ja olen onnistunu välttää turhaa mässäämistä ja syömistä. Oon haalinnu läjäkaupalla hedelmiä naposteltaviksi.

Maanantaina meni helsingissä yksi työpaikkahaku umpeen ja jännitän sitä hirveesti saanko vaiko en. Ehtinyt kertyy piirtämisestä kokemusta, ihan kohtalainen todistus ja olen jo aikaisemmin päässyt erinäisiin paikkoihin haastatteluun. Espooseen 3 kertaa (sama haastattelija) joten eiköhän mulla ihan kohtalaiset mahdollisuudet ole. Tietenkin sitä vakipaikkaa odottaen. Helsinkiin paikkatietokäsittelijäksi haluaisin ehdottomasti. Sopiva työmatka ja työtehtävä mistä pidän. Piirtämisessä kuluu sopivasti työaika. Jos en saa vuodenvaihteessa töitä, rupeen vähän siistimään kämpän seiniä. Maalailemaan ja poistamaan turhat laatotukset keittiöstä.

Sattuuko kellään muuten olemaan vinkkejä miten saisi tehtyä kotona suklaalevyn? Tai esimerkiksi voiko pipari muotteja käyttää suklaamuotteina? Ei varmaankaan? Täytyypä testailla jotain ideoita. Pipareita suklaaseen? Onko siinä jotain ideaa?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.