Oriflame

Erään työkaverini tytär on oriflamella töissä ja työkaverin kautta voi sitten tilata tuotteita esitteistä. Ite oon jo pariin kertaan sortunut tilaamaan.

BeautiBlender (Sokos): Ostin tän koska oli söpö, pinkki ja kehuttu. Lopputulos että en tiedä mikä idea tässäkin oli. En saanut haluamaani lopputulosta ja vaikka puristin ylimääräset vedet pois, tuntui CC-voide kuitenkin litkulta eikä niin tasoittavalta. Älytön hinta pienelle palalle vaahtomuovia, ja silti sorruin siihen itsekkin. Jes!

FeetUp: Soothing, Foot cream Sisältää kosteuttavaa vehnänalkioöljyä ja pehmittävää appelsiininkukkaa.
Voiteen tarkoitus on tosiaan pehmittää jalkoja. Itse en ole ehtinyt kokeilla (tai kokeilu jää oikeastaan aika lyhkäseksi kun unohdan vodella ja käytän (khröm) sukkia yölläkin. Olen niin palelevaa sorttia

FeetUp:  Reiving Foot Spray on jalkojen dödö. Raikastaa ja viilentää jalat, ja vahva mintun ja eukalyptuksen tuoksu kestää ja piilottaa hikisten jalkojen hajut. Erityisen hyvä kesällä kun jalat kengissä ja sukissa hikoaa. Mikäli lenkkareita käyttää, mutta myös tietenkin talvisin. Sehän käy oikeastaan milloin vain? Voi käyttää jalkoihin tai suoraan kenkiin.


The one: Lip Spa Care -huulivoide sävyssä Natural Pink.  Kaksitehoinen koostumus sisältää suojakertoimen 8 ja kevyen sävyn. Kosteuttaa ja suojaa huulia ja pitää huulet pitäkestoisesti joustavan pehmeinä AquaCare Conditioning Complexin, rypsiöljyn ja ruusunmarjaöljyn avulla. Itsellä tämä (yllätysyllätys) toiminut huulirasvana. Eli edelleen liputan Vaseliinin nimeen. Vaikka se ei päästäisikään kosteutta, suojaa se silti kylmiltä pakkasilta.
The One:  Cuticle Cream-kynsinauhavoide, En ole tätäkään ehtinyt kokeilla koska balin jäljliltä kynsinauhat ovat vielä kohtuu hyvässä kunnossa mutta raportoin kun testaan sitä.
The One: Manicure bowl: tää tuli vähän jälkujunassa kun ei ollut sillähetkellä varastossa. Ite unohdan suihkun jälkeen leikata kynnet joten nyt voi hyvin liottaa kynsiä sille tarkotetussa kipossa (vähän hifistelyä tiedän!) ja tätäkään vielä kylläkään käyttänyt.

Hemmottelu setti pitää sisällään peilin, pinsetit, meikkisienen, kiillottajan, varpaiden erottelijat, pikku pyyhkeen ja pannan. Pinsetit ovat aika tylpät mutta kivan väriset. Pyyhe oli pakattu tiiviiseen pieneen neliöön, joka laajeni kastuessaan. Otin siitä videon, mutta oli liian iso tänne laitettavaksi. Katotaan saanko sen jollain tapaa tänne liitettyy myöhemmin. Lisäsin pussukkaan omista tuotteista vielä kynsiviilan ja malavan lakkaa luskottuville kynsille. Aine todellakin toimii. eron huomaa heti kun laittaa kynsille, mutta myös jos ei laita sitä joka viikko niinkuin ohjeessa neuvotaan.

Mitäs te ootte tilannu Oriflamelta? Tai mitä kosmetiikkaa ootte viimeaikoina ostanu?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.