Oriflame "ilta"

Kuten aikasemmassa postauksessa kerroin, on työkaverin tytär töissä Oriflamella ja nyt ne tulivat työpäivän päätteeksi esittelemään tuotteita (kiitos sen, sain perjantaihin tarvittat tunnit tehtyä ja saan sitten perjantain vapaaksi kuulokeskusta varten). Mun piti ottaa järkkäri mukaan mutta unohdin. Koitin minimoidaa kuvien laiton  tähän, että ei tulisi aivan täyteen pelkkiä kuvia. 4 kuvaa taitaa olla sopiva määrä, ja jätetään pienet yksityiskohdat pois.

Teimme käsihoidon ja kädet tuli sen jälkeen ihanan pehmeäksi. Lakkailtiin myös kynsiä, ja testasin mahdollisimman montaa lakkaa, joten päätin laittaa joka kynteen eri väriä. Suurin osa lakoista on "The One" tuote-perhettä, ja sen lisäksi oli pari "Golden Giordan" lakkaa. Saatiin myös maistiaisia välipalapatukoista. Mansikan makuisesta en välittänyt, mutta suklaa oli ihan hyvää. Se oli aika pureskeltavaa patukkaa.
Tilasin itelleni kynsilakanpoistoainetta sekä Tender Care voiteita lahjapakkauksessa (itsekkäästi lahja itselleni. katotaan josko jonkun antaisi lahjaksi)
Tilatuista tuotteista lisää sitten kun ne tulee.

Korostan vielä tässä vaiheessa että tämä EI ole kosmetiikka blogi. Minulla ei ole käytännössä minkäänlaista tietoa kosmetiikasta, ja menen sen mukaan mitä sokeasti mainoksista ja kokemuksista kuulen.

Huomenna olisi sitten tosiaan se kuulokeskus käynti sekä lahjashoppailua. Sisko antoi luvan hankkia iidale Fjällraven Kånken Mini repun kerhorepuksi :D Ostan itsellenikin ja sitten ollaan samiksia xD Huomenna varmaan postausta sitten miten kuulokeskuksessa meni.Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.