Kattien kermaa!

Tilasin Ostohyvitys.fi kautta Zooplussalta useammankin jutun kissoille. Odotin postissa passin kansia joiden olisi pitänyt jo tulla ja luulin että menen niitä hakemaan ja yllätyinkin isosta paketista. Paketista löytyi:
Tuoli: Oon välillä kattonu tollasta eläinkaupan ikkunasta. Nytpä sitten semmosen tilasin. Josko kissat siinä viihtyisi...
Viltti: konepestävä viltti jotta ei sotkisi sohvaa. Itse varmaan laitan sen saunan lauteille.
Raapima-matto: Eve aina raapii mun mattoa, joten ostin siihen tarkotetun alustan. Toivottavasti leikkii sillä enemmän eikä tuhoa mun omaa mattoa.
Raapima lauta, kulma pala: Tarkotettu seinän kulmaan, mutta ite ajattelin laittaa sohvan käsinojan reunaan. Zooplussalla oli myös pyoreitä "lautoja" esimerkiksi ruokapöydän jalkaan laitettavaksi.

+ pahvilaatikko. Niistähän kissat tykkää!

Oon ollu nyt viikon tai kaks ilman herkkuja ja nyt taitaa olla se pahin hetki meneillään. Viimeviikko meni vielä ihan hyvin, ja tää alkuviikko mutta nyt tekee mieli vaikka mitä hyvää. Donitseja, SpiceIce, RiisiSuklaata, Sipsiä, Juustopalloja. Ahh... Hedelmiä mulla on edelleen mutta... silti himoitsen turhia herkkuja... Jos mä nyt tästä selviän niin oonko selvillä vesillä? Tosin Matkijanärheä varten tekisi mieli ostaa herkkui, samoin Nälkäpeli maratoonia varten ja viikonloppuna teki mieli kokeilla ihmepiirakkaa (suklaalevy voitaikinan sisään)

Moni varmaan tietää sen kun yrittää keksiä salasanaa, mutta mitään ei hyväksytä. Itellä on tuo ongelma nyt työkoneen kanssa, kun salasanat pitää vaihtaa n:1-2 kuukauden välein. Eikä samoja salasanoja voi ihan heti ainakaan käyttää uudestaan. Vanha salasana oli muotoa "Eläin1" ja kokeili laittaa uutta salasanaa muotoa "Eläin2" mutta ei sitten hyväksynyt sitä. Miksi? Laitoin vielä "kakkakikkare" mutta ei hitto soikoon hyväksynyt sitäkään. Minkäs salasanan sitä sitten keksisi, tai sitten voisi kokeilla salasanageneraattoria. Myöskään "only4me" ei hyväksynyt. WTF? Noh, vielä on muutama päivä aikaa keksii uusi salasana ennenkuin menee kiinni. Tää on tehty kyllä niin turhan vaikeaksi.

Isi soitti mulle WhatsAppilla ja kerroin että hain työpaikkaa helsingistä. Eiköhän siinä samassa ihan puhelin pirissy ja työpaikasta soitettiin. 10.11 olisi sitten työhaastattelu. JES!!

Mainitsin aikasemmin kuinka haaveilin Dekoron liitutaulu/avainkoukusta ja nyt sen tilasin, ja melkein sain sen seinällekkin. Mutta.

Vaari laitto sen hutiloiden, reijät eivät osuneetkaan kohdalleen, joutu poraa uudestaan, vanha reikä näkyy, ruuvit liian pienet. Lopputuloksena se että koko helahoito irti, paikkaus ja sitten uudestaan laittaa kiinni. En sitten tiedä millon saan siitä kuvaa, tai millon saan sen edes kiinni. Koska mun pinkki työkalupakki sisälsi myös jonkun lastan, kokeilin lastalla ja vasaralla irrottaa aikasemmin mainitsemaani sinistä laattaa. Myös sillä seinällä on porausjälkiä paikattavana. Joten mikäs sen parempaa aikaa irrottaa laatotus. Jos sitä vihdoin saisi tehtyä sen mitä on kohta melkein kaksi vuotta pitänyt tehdä. (Olenko ihan oikeasti asunut jo melkein kaksi vuotta omillani? Ei siitä tunnu olevan kuin ihan vähän aikaa...) Josko sitten ensi kesänä saisi makuuhuoneenkin maalattua.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.