Kissoista luopuminen ja viikonlopun ajatuksia!

Perjantaina tulin niin huonolle tuulelle mm. sen takia kun blogit.fi kautta on kaikki 10 lukijaa kadonnut ja pohdin blogin lopettamista. Päätin pitää oman viikonlopun. Leffan kävin katsomassa marian kanssa (Harjoittelija. Oli muuten hyvä ja useampia tuttuja näyttelijöitä) ja yhden tyypin kanssa lähettelin vain muutaman viestin elin sain kuitenkin kohtuu hyvin olla yksikseni, lukea ja katsoin sunnuntaina kaikki 3 edellistä Nälkäpeliä putkeen.

Samalla perjantaina manasin lihomista, ärsyynnyin yhestä tyypistä ja mun pitää ihan oikeasti miettiä, luovunko kissoista. Vaikka saisinkin liukuoven kuntoon, ja vaikka sainkin äidiltä päiväpeiton, auttaako se? Kissat on nyt yöksi teljetty kylppäriin, enkä voi pitää kylppärin mattoa koska tuhoaa ne. Niinkuin matot ja sohvan muutenkin. tai ainakin toinen niistä. Jos ne eivät ole kypyhuoneessa niin ne mekastavat sitten muualla kämpässä, enkä saa nukutuksi. Ainoa syy pitää ne, on niiden ihmisläheisyys ja sen tuoma seura. Jos luovun kissoista, niin jään yksin. Tosin ei ollut alunperinkään tarkoitus ottaa lemmikkiä, mutta peksi vei sydämmen jo siskon luona, joten miten ihmeessä voisin siitä luopua? Leffaa katsoessa peiton alla, toinen makaa sylissä ja toinen kyljessä kiinni.
Pohdittii marian kanssa myös PYA luokkakokousta meidän ydin porukan kanssa. Tosin omaa oloa pohtien luovuttiin siitä. Olisin niin halunnut kysyä neuvoa ja mielipidettä eräältä, vaikka en häneen voikkaan olla yhteydessä. En oikein tiedä mitä tekisin.

Muutenkin ajatukset viikonloppuna kävässy siellä missä ei pitäisi, ja olo ollut väsynyt joten todellakin tarvitsin time outin. Nyt en vähään aikaan seuraa blogilistoja tai tilastoja. Koitan unohtaa ne, ja kirjoittaa omasta ilosta (jos sitä vielä löytyy).


5 kommenttia

 1. Omasta ilosta kirjoittaminen on parasta, muutoin en itsekkään jaksa kirjoittaa ko ei ole mitään velvotteita kirjoittamiselle :) Mä olen kans väsynyt, sietämättömän väsynyt. Onneksi hyppy oravanpyörästä hetkeksi pois on 4 työpäivän päässä. Nämä ko velä jaksaa painaa :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni ei kyllä mene viikonloppunakaan väsymys ohi. Itse olen sellainen että joko sen osaa tai sitten luovutan. Niin kävi myös edelliselle harrastukselle.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21.58

  Aina on hyvä kirjoittaa omasta ilosta ja voihan sitä kokeilla tehdä viikonlopusta oikein "extra" rentouttavan. Varaa elokuvia iltoja varten ja päivällä vaan lepää ja nauttii kaikesta mahdollisesta ja käy vaikka illalla saunassa ennen elokuvia vaikkapa jos siihen mahdollisuus on :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siitä rentouttavasta leffaillasta kun 2 eri ajatusta huutaa täysii saanko ostaa sen sipsipussin leffaa varten vai en.

   Poista
 4. Anonyymi17.38

  Rentouttava jos varaat rentouttavan leffa illan niin silloin saa nauttia siitä illasta myös :D tottakai saa ostaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.