Luonnontieteen museo ja pääsiäsi suunnitelmat!

Käytiin äidin, siskon ja lasten kanssa luonnontieteen museossa koska sisko halusi antaa miehelleen vapaapäivän lapsista. Niinpä käytiin tyttöjen ja jimin kesken museossa ja syömässä. 

En muista milloin viimeksi olen museossa käynyt, ehkä 1-2lk koulun kanssa. Museo on aika lapsiystävällinen. Oli karhun luolaa, kodin ötököitä, kakkakikkareita ja oksennus palloja.  Oli se ihan hauska käydä myös näin vanhemmiten, ja kun en ole tosiaan 2lk jälkeen siellä käynyt.
Siellä myös on vaihtuva näyttely ja tälläkertaa se oli jääkausi ja mammutit.

Museon jälkeen käytiin pikasesti syömässä kampin I <3 Food raflassa. Sisko ja lapset ottivat noutopöydän ja minä ja äiti sitten pihvit/leikkeet. Olikin jo tehny mieli lehtipihviä ja rapeita ranskalaisia.

Museon ja syömisen jälkeen kävin hakemassa Marian ja tultiin mun luokse kattomaan leffaa ja katottiin Viulunsoittaja katolla. Sen jälkeen puhuttiin vähän niitä näitä, suomi-jenkki-venkku ohjelmista ja niiden eroista ja koitettiin ettii mulle jostain The Nannyn DVD:tä missä olisi suomenkieliset tekstit, mutta ei niitä tuntunut löytyvään mistään pohjoismaista (kertokaa toki jos tiedätte)

Maria myös kysyi, koska moskovan keikka ei tällä kertaa onnistu koska en ehdi enään hakea viisumia, niin jos lähdettäisiinkin jo pääsiäisenä Riikaan. TallinkSiljan ClubOne korttikin jo tuli joten voi niitäkin etuja ruveta käyttää.

Onko jollain vinkkejä Riikaan? Isäni suositteli Jurmalaa. Pääseekö sinne Riikan keskustasta helposti esim päiväretkelle? Montako päivää olisi sopiva? Päiviähän on 5 kokonaista ja kaverini oli joskus tehnyt niin että jää yhdeksi yöksi tallinnaan (eli jos me lähdettäisiin keskiviikko iltana tallinnaan ja siellä 1 yö ja seuraavana aamuna bussilla Riikaan)

Eli vinkkejä kehiin!


2 kommenttia

  1. Jurmalaan pääsee helposti junalla, mutta se on enempi kesämesta eli ei välttämättä tähän aikaan vuodesta kannata. Itse olen käynyt Riiassa kaksi kertaa ja 3-4 päivää oli mun mielestä aika sopiva. Blogista löytyy juttua viime vuoden reissusta, en nyt pysty kännykällä linkkaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyypä käydä käydä kurkkimassa sun blogia.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.