Terkkuiiii!!!!

Täällä ollaan pahasti väsyneinä niin pääsiäisen Riikan reissusta kuin siitä omasta päästäänkin.

Palattiin suomeen 21.30 ja aivan helkkarin moinen ruuhka länsisatamassa kun 2 laivaa (Tallinks Star ja Ekcerön Finlandiaa) purettiin samaan aikaan.

Töissä päätä särkee, oli kumma haju ja väsyttää. Pitäsköhän käydä terkkarilla vaikka en ole ihan 100 varma onko mun oireet kotoa pölystä/kissoista vai työpaikalta, mutta tekisin kyllä palveluksen sitten työkavereille jos päästäisiin aikasemmin muuttaa.
c
Kotona odotti tieto mätkyistä joita ei pitänyt olla joten nyt joutuu asioita selvittelemään että onko oikein laskettu. Noh, äiti auttaa kunhan oon palkkakuitit ja työttömyyskorvaukset selvittänyt. Ruokahalu mennyt nyt ainakin parissa päivässä, katsotaan kauankohan kestää. olisi oivallinen aika lähtee lenkille jos tämä jatkuu. Siivota pitäisi mutta samalla viikonloppu pitäs vetää koomassa.
Meinasin tehdä eilen väsyneenä, kiukkusena yms, erään erittäin huonon idean  (koska en tiedä mitä olisin toiminnaltani toivonut tapahtuvan) mutta onneksi ehdin sammua ennenkuin sen toteutun. Yksi katastrofi on nyt lykätty.

Arvauksia kauanko kestän ennen räjähdystä? Ihmissuhde pohdinnat ei kyllä siihenkään lopu. Musta on inhottavasti tulossa semmonen ihminen jollasta vältin tulemasta. Hmp.

Mä jotenki randomisti aloin kuuntelee Amy Diamondia, pientä nostalgiaa ala-asteelta ja olihan siellä piristäviä biisejä.

Oma suosikki (joka on yllätys yllätys masentava) niin Another Day.

Niin ja kokosimpa kaikki Amyn albummit samalle soittolistalle. 2 ekaa omistan ihan levynä ja on tutu kappaleet joita nyttenkin enemmän kuuntelen.Mä painun kohtapuoliin nukkuu. Huonomminkin postaus olisi voinut väsyneenä mennä. 

Viikonloppuna en välttämättä Riikan kuvia muokkaa, mutta muokkaan ja julkaisen kunhan olen taas edes suht OK:ssa kunnossa.

Mites teijän pääsiäinen meni? Kertokaa niin ei jää yksin puheluksi xD

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.