Naistenpäivä!


Mun ei pitäny tehä tänään mitään postausta mutta mä niin paloin halusta laittaa teille aivan älyttömän siistin videon minkä Maria linkkasi mulle.


Siitä miten härdelli toimii niin eka osa täältä, ja toinen osa täältä!

Tosiaan! Naistenpäivä ja eräs työkaveri (mies, vanha luokkakaveri) oli ostanu kahvipöytään kinuskikakkua (tuli syötyy 2 palaa), suklaata ja tulppaaneja. Edelliseltä päivältä oli jääny pomon tuoma torttu ja keksit joten oli sekä pöytä että kahvihuone täynnä. Venäjälle muuten Naistenpäivä on vapaapäivä. Just!

Niin ja tulipa tänään avattua vihdoin myös ASP-tili :) Enään pitää avata remppa tili että voin siirtää mun rahat Nordeasta Danskeen.

Ei mulla täs nyt sen kummempaa...

2 kommenttia

  1. Jee,hyvä sinä, ASP-tili on oikein hyödyllinen juttu :) Mullakin on se!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan (toki enemmän aikaa säästää jos olisi heti 18w avannut, mutta eipä sillon kyllä säännöllisiä tulojakaan ollut.) Katotaan ehdinkö säästää tarpeeksi rahaa nykyisen asunnon lunastamiseen sitten kun sen saa lunastaa, vai jatkanko sitten sitten vuokralla niin kauan kunnes on on varaa. Yllätyin siitä että riittää että itsellä on vain se 10% talon hinnasta. Nyt on hyvä aika aloittaa miettimään kunnolla remonttia.

      Poista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.