Small piece of fantasy!

Connexion Nexus,
Bangsar South

Meidän elämä täällä Kuala Lumpurissa voisi olla kuin jenkkien teini-leffasta. 
Mikäli itse asuisin täällä, olisi kavereita joiden kanssa lounastaa (vaikka bloggaaja -kollegoita) ja jos työksi voisi olla freelancer ja kirjoittaa vaikkapa tätä blogia työkseen, elämä voisi olla mahtavaa!

Nexus, Bangsar South
Library cafe!

Aamulla oltaisiin ensin tunti kuntosalilla, sitten uidaan, jonka jälkeen joko jäädään ottamaan aurinkoa, tai sitten valmistautumaan lounaalle kavereiden kanssa ja shoppailemaan. Lounaan jälkeen shoppailua, ja pari kertaa viikossa manikyyri ja pedikyyri. Iltasin sitten blogin ääreen. Täällä on myös tosi mukava kirja kahvila, missä voi kans blogia kirjoittaa.

Nexus, Bangsar South,
Library cafe!

Jotta bloggaamisesta ja elämästä ei tulisi niin tylsää, olisi se tottakai maustettu edelleen matkailulla.

Viikonloppuisin mennä miehen kanssa country clubille, missä jälleen olisi kavereita. Mies golffaa, minä uin, keilaan, pelaan tennistä, pingistä, sulkkista, käyn japanilaisessa kylvyssä (näin sellasen kyltin, mutta mitä se on?) Clubilla on myöskin hierontaa (maksaa varmaan erikseen) ja räätäli (sekin erikseen) ja päiväkoti/lapsi parkki. Puuttuu enään hevostallit, niin olisi amerikan yläluokkainen clubi. Tai, no onhan se nyt jo aika yläluokkaista.

Valitettavasti kuvat Country Clubista katosi jonekkin. Pyh!

Secret Recipe
Bangsar South

Secret Recipe
Bangsar South

Secret Recipe on konditoria ja saa sieltä ruokaakin, mutta en ole kokeillut. Kakut sen sijaan tajuttoman herkullisia, ja ite en voinu olla ottamatta syntisen hyvää "Absolute Chocolade" kakun. Huono juttu oli se, että konditoria sijaitsi kämpän alakerrassa. (Vielä vuosi aikasemmin siellä myytiin Durio kakkua jota pidettiin kuvun alla ettei haju/maku tartu muihin kakkuihin.) Nyt sitä ei ollut. (Ihmettelen että sitä ylipäätänsä edes oli siellä, sillä wikipedian (juu luotettava lähde) Durion haju läpäisee melkein kaiken.)

Absolute Chocolade
Secret RecipeEräs uusi tuttavuus ruotsista oli muuttanu olikohan puolisen vuotta aikasemmin työnsä puolesta KL:ään, ja käytiin tutustumassa hänen uuteen asuntoonsa. Kämppä oli oikeastaan vielä parempi kuin isäni kämppä. Kämppä oli vain kiven heiton päässä Petronas Twin Towerista ja uima-allas sekä kuntosali oli taloyhtiön katolla. Isälläni hieman yli katutason (heti parkkihallien päällä) Asuntoihin muuten pääsee sisään muuten joko koodilla tai sormenjälkitunnisteella. How cool is that? Isällän taas avainkortilla sekä avaimella.

Mun käytössä oleva kulkulätkä isän luona. Isän lätkässä oli Monsterit OY:n  Tare.
Isin auto (itellä harmainta hajua mikä auto on, mutta ilmeisesti niitä ei euroopassa ole).
Ja riisiä siellä myydään niinkuin meillä perunaa.

Edellisen vuoden Malesian postauksia voit lukea täältä!

2 kommenttia

  1. Anonyymi23.03

    Aivan älyttömän hyvän näkösiä kakkuja... harmi etten ite pidä kakkujen jne syömisestä kauheesti :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.