Työ kuulumisia!

Singapore
Sentosa
Heipsan!

Töitä ollut nyt yli kuukauden ja oon viihtyny alku jännityksen jälkeen siellä oikein mainiostia ja työkaverit ovat todella kivoja. Hieman totuttelua vaatii se että on vain yksi kahvitauko ja että huoneeseeni pääsen, joudun vilauttelemaan avainlätkää 4 kertaa. Huimat 2 kertaa ulko-ovella, sisään leimaus ja sitten vielä hissi. Niin, ja myös siihen että emme saa lounareita emmekä liikunta/kulttuuri seteleitä (siitä syystä että meillä on mahdollisuus työpaikan sisäiseen liikuntaan, sekä työsuhde ravintoloita (tasan kaksi) joista saadaan euron/parin alennukset. Mutta ei niissä kahdessa jaksa aina käydä, vaan tarvitsee vaihtelua.

Täällä on muuten tapana syödä eväät omissa huoneissa, eikä taukotilassa. Hassua. Tosin itsekkään ole silloin aina varma, halutaanko silloin olla omassa rauhassa syödä, vai jutella. Ollanhan me samassa pöydässä syömässä ja ulkona kun ollaan porukalla syömässä niin tuleehan sitä juteltua. Joten  eväiden syönti omassa huoneessa poistaa sen pienen awkvard tilanteen kahvihuoneessa.

Mulle pitäisi ehkä piakkoin tulla uusi sähköpöytä. Ajattelin että voisin yrittää tottua seissomaan (kyllähän maastotöissäkin seisotaan kohtalaisen paljon) ja minimoida tuolin käyttöä, mutta ehkä sitä tuoliakin pitäisi silti miettiä.

Ilmottauduin kaupungin henkilöstö liikuntaan, VesiTreeniin, joka ei sitten edes oikein ollut sitä mitä hain. Onnistuin peruuttamaan tunnin mutta vain siksi että lasku ei ollut ehtinyt lähteä. Normaalisti jos kesken kauden tulee, maksu on heti sitova.

Yrjönkadun uimahallissa on kaikille avoin 2 allasta, ja meille henkilöstöliikuntaan oli matalempi allas vähän toisaalla. Pukuhuoneet oli hassusti uimatiloissa altaan reunalla. Pieniä verho koppeja joissa n:7 lukollista kaappia. Myös oikean paikan löytäminen oli hieman hankalaa, eikä myöskään mahdollisen kulkukortin saanti ollut ihan niin yksinkertaista koska mun tietoja ei kunnolla ollut. Hassua. Ja mikäli en olisi törmännyt erääseen joka oli menossa samalle tunnille, en suoraan sanottuna olisi taatusti löytänyt niitä altaitakaan.

Sain uuden kuulokojeen joka on paljon parempi kuin vanha. Pienempi, menee syvemmälle korvakäytävään, eikä luultavasti vaikkua oo yhtä hankala putsata. Yksi huono puoli että on kokonaan elektroninen, joten pitää varoa vetämästä korvasta ettei johdot katkea ja ehkä se on herkempi vedelle kuin vanha.

Kuulemiseen täytyy tottua ja mulle vessan vetäminen kuulostaa hirmumyrskyltä. Sitä on vaan niin mahdoton kuivailla, kuinka arkisetki äänet kuulostaa nyt minulle hirveeltä meteliltä. Totunkohan siihen joskus.

Tosin, kävi niin kun lähdin KSV:ltä eräästä tilaisuudesta kotiin, kadotin sen uuden kuulokojeen.

Nyt olisi tarkoitus säästää rahaa remonttiin ja toki jonkin sortin reissuun olisi tarkoitus kesällä lähteä. Itseäni tosiaan kiinnostaisi ruotsi osittain ja varsinkin ABBA-museo, kaveri on pyytänyt mua luokseen moskoovaan, ja samaisen kaverin kanssa ollaan pohdittu myös kreikkaa (tai lähinnä minä, mutta kaveri lähtee mielellään kreikkaan milloin vain jos työt sallii) ja oli puhe viikonloppu matkasta riikaan. Sain töiden kautta ClubOne kortin ja pääsin ilmaiseksi vuodekis Silver tasolle, mistä se sitten jatkuu normaalisti Basic tasolle (koska en usko että saan tarpeeksi pisteitä kerättyy pysyäkseni Silver tasolla) joten nyt vuoden aikana täytyy ottaa kaikki ilo irti Silver kortista.

Että semmosta! Hyvin on lähtenyt työt siis käyntiin, ja viihdyn siis hyvin sekä työkaverit että työtehtävät.

Kevätkin tulee ja aurinko paistaa, joten eiköhän mielikin taas kohene kevään myötä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.